André Hazes met Getekend voor het leven op VTM 2

André Hazes is vanavond om 20.30 uur met zijn tv-programma Getekend voor het leven te zien op VTM 2. In het najaar van 2020 heeft hij deze show voor SBS6 gemaakt. Het programma draait om mensen die spijt hebben van een zichtbare tatoeage. En als we het over zichtbaar hebben, dan hebben we het bijvoorbeeld over iemand die zijn gezicht vol tattoo’s heeft staan.

Getekend voor het leven

In Getekend voor het leven krijgen mensen die spijt hebben van hun zichtbare tatoeages de kans om hun leven voorgoed te veranderen. Presentator André Hazes volgt deze opvallende personen en de bijzondere maar vaak ook schrijnende verhalen achter hun tattoos, die dagelijks een enorme impact op hun leven hebben. Andy en Dex van Tattoo No More bieden deze mensen dankzij Stichting Spijt van Tattoo de mogelijkheid om in een intensief traject hun tatoeages weg te laten laseren.

Wist je dat de documentaire over André Hazes senior ook op VTM2 te kijken was?

André Hazes in België op tv

André Hazes is inmiddels al jaren een graag geziene gast op de Vlaamse tv. Zo zag je hem eerder in misschien wel het meest succesvolle seizoen van Liefde voor Muziek. Hij won met Roland Van Beeck The Voice Senior 2020. Gaaf een indrukwekkend interview in Het Huis. En ook in het najaar kunnen we hem nog meer bij VTM zien. Zo zal hij Maak Me Wakker van De Kreuners coveren in het nieuwe programma The Best Of. Daar lees je later meer over… Wil je dat niet missen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van VlaamsKijken (je ontvangt dan maximaal één keer per week een bericht met kijktips met daarbij tips voor zowel Vlaanderen als Nederland).

Foto: SBS6

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 augustus 2021 /