The Voice Comeback Stage met Laura Tesoro op VTM GO

Laura Tesoro is de vijfde coach in The Voice van Vlaanderen 2021. Zij is artiest die afvallers van The Voice een tweede kans geeft bij The Voice Comeback Stage. The Voice Comeback Stage is exclusief te zien bij VTM Go. Met dit nieuwe element wordt de competitie onder de coaches aangescherpt.

Weten wie Team Laura vormen? Scroll dan snel verder, want daar verklappen we welke drie talenten met Laura Tesoro naar de liveshows van The Voice van Vlaanderen gaan.

Vijfde coach The Voice van Vlaanderen 2021

Laura Tesoro maakt als vijfde coach namelijk ook kans om met haar kandidaten de liveshows te halen. Zij mag namelijk kandidaten die de andere coaches laten schieten, oppikken voor haar team. Doorheen de verschillende fases pikt ze afvallers op en doorloopt met hen een gelijkwaardig parcours als de andere kandidaten. Wat dat betreft is The Voice Comeback Stage echt een mooie aanvulling. Het maakt het ook extra spannend, want de andere vier coaches weten dat Laura Tesoro ook nog met de winst kan gaan lopen.

Ontdek hier alles over de liveshows van The Voice van Vlaanderen 2021.

Laura Tesoro

Laura Tesoro vertelt meer over The Voice Comeback Stage: “Voor de allereerste keer in de geschiedenis van The Voice krijgen niet-gekozen of afgevallen talenten een tweede kans! Backstage volg ik alle optredens met argusogen mee en kan ik kandidaten oppikken die de andere coaches hebben laten wegglippen. Tijdens de Blinds heb ik alvast één groot voordeel, want die zijn voor mij allesbehalve blind. En ook de kandidaten van de andere coaches blijf ik doorheen het hele traject in het oog houden. Als die tijdens de Knockouts of de Battles afvallen, dan heb ik nog plekjes in mijn team om hen op te pikken. Wie weet wint iemand uit mijn team, die eerder afviel, uiteindelijk The Voice wel… I’m in it for the win!”

Eerste Blind Auditions

Tijdens de eerste aflevering van The Voice van Vlaanderen – die in het teken staat van de eerste Blind Auditions – kijkt ze gespannen mee. “Ik kan de audities niet enkel horen maar ook zien. En ondertussen hoop ik natuurlijk dat er niemand draait zodat ze in mijn team terecht kunnen komen”, zegt ze. En wanneer dat gebeurt, stormt Laura Tesoro het podium op om de kandidaat op te vissen.

Selina in eerste hotseat Comeback Stage

In de eerste editie zagen we hoe ze Selina in haar team opnam. Ze zijn deze week aan de slag gegaan. Selina kreeg zangcoaching, deed opnieuw auditie voor Laura en haar hulpcoach met het nummer ‘I Don’t Wanna To Be You Anymore’ van Billie Eilish en veroverde daarmee een plekje in één van de drie hotseats. Wie zal ze in de tweede aflevering meenemen?

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Blij met Laura Tesoro als vijfde coach

Ook Laura Tesoro is tijdens de derde Blind Auditions van de partij. Voor het eerst zijn de andere vier coaches blij met haar als vijfde coach, die kandidaten kan oppikken waarvoor zij niet hebben gedraaid. “Voor zo’n kandidaten is Laura een zegen”, vertelt Koen Wauters.

Oscar And The Wolf

En dat talent soms tussen de mazen van het net glipt, ondervond ook Niels Destadsbader aan den levende lijve: “Wij waren jaren geleden op zoek naar een tweede zanger om samen met mij te zingen. Max Colombie, nu bekend van Oscar And The Wolf, kwam auditie doen en volgens ons was het dat toch niet helemaal. Een paar jaar later stonden wij op Pukkelpop en kwam hij daar optreden en dan denk je: ja, dat is ‘m!”

Lotte in hotseat van Laura Tesoro

Tijdens de vierde Blind Auditions houdt Laura Tesoro backstage als vijfde coach een oogje in het zeil. “Ik voel me een beetje een stalker, zo meekijken naar de audities op een klein schermpje”, lacht ze. Vorige week veroverde Lotte een plaats in één van haar drie hotseats.

Zitten Mats, Selina en Ann safe?

Laura Tesoro kijkt tijdens de vijfde Blind Auditions aandachtig mee naar alle audities. Ze voelt zich volledig in haar nopjes in haar rol als vijfde coach: “Het is leuk om mensen een tweede kans te geven!” Momenteel zijn haar drie hotseats gevuld door Mats, Selina en Ann. Krijgen zij er extra concurrentie bij of zitten ze deze week safe?

Hier lees je alles over alle deelnemers van The Voice van Vlaanderen 2021.

Knockouts

Voor de afvallers die niet gesteald worden door één van de andere coaches na de eerste Knockout, is er dit jaar nog een extra vangnet want ook Laura Tesoro mag in deze fase als vijfde coach afvallers oppikken in haar team. “Dat betekent misschien wat minder tranen in vergelijking met vorig seizoen”, lacht Koen.

Team Laura Tesoro liveshows

Het team van vijfde coach Laura Tesoro is compleet! Mats, Yvette en Edison zijn de talenten met wie de zangeres naar de eerste liveshow van The Voice van Vlaanderen gaat. Maandag stak kandidaat Mats de wildcard van de Q-luisteraars al op zak. Zo stootte hij rechtstreeks door naar de lives. De overige vier kandidaten moesten vervolgens battlen tegen elkaar in duo’s. Na afloop kregen Yvette en Edison op de valreep dus nog een ticket voor de liveshows.  

Team Laura kan The Voice van Vlaanderen winnen

“Vanaf vanavond zijn we part of the game en is er geen verschil meer tussen de andere teams en mijn team. Er kan nog altijd iemand uit Team Laura The Voice van Vlaanderen winnen!”, klinkt het bij trotse coach Laura Tesoro.  Benieuwd naar hoe de battles in team Laura zijn verlopen en de eerste reacties van de finalisten? Dat zie je in de laatste aflevering van The Voice Comeback Stage op VTM Go.

Zo werkt The Voice Comeback Stage

In de VTM GO Exclusive The Voice Comeback Stage stoomt Laura Tesoro haar kandidaten klaar voor de liveshows. Haar teamleden krijgen dezelfde kansen als de andere kandidaten: workshops, zanglessen en coaching van Laura en haar hulpcoach. Laura heeft drie hotseats en beslist elke week of één van de afgevallen kandidaten recht heeft op een zetel of alsnog naar huis wordt gestuurd. “Er zijn er maar drie, dus de concurrentie is groot”, vertelt Laura Tesoro. “Zelfs op een hotseat is een kandidaat dus nooit safe.” Dat doet ze zowel in de Blind Auditions, als in de Knockouts en The Battles. Tot ze uiteindelijk met haar talenten naar de liveshows gaat.

The Voice Comeback Stage op VTM GO

De afleveringen zijn meteen na elke aflevering van The Voice van Vlaanderen te bekijken op VTM GO.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 februari 2021 /