Helden Boven Alles op tv kijken | nu op Ketnet

Helden Boven Alles – de tweede film van de Helden van Ketnet – was een groot succes in de bioscoop. Voor wie ‘m gemist heeft (bijvoorbeeld door de afstand), is er fijn nieuws! Vanaf vandaag is de film ook op DVD verkrijgbaar.

Helden van Ketnet

Het succes van de film zit onder meer in het DNA van de Helden: de vier vrienden Nico, Sieg, Maureen en Dempsey doen en maken ongeveer alles waar je als kind maar van kan dromen en die in de ‘normale’ wereld gewoonweg onbereikbaar zijn. Ze zijn handig en creatief, ze vinden voor alles een oplossing, ze zijn ontzettend grappig en maken heel wat avonturen mee. De climax van deze film: een stunt waarbij het viertal met zelfgemaakte delta’s de lucht in gaat.

Cast van Helden Boven Alles

De cast van Helden Boven Alles bestaat uit de vier Helden van Ketnet: Maureen Vanherberghen, Sieg De Doncker, Dempsey Hendrickx en Nico Vanhole. Verder worden er rollen gespeeld door Adriaan Van den Hoof, Karlijn Sileghem, Mark Verstraete en Dirk Van Dijck. De film komt uit 2017, maar vijf jaar later zijn dit natuurlijk nog steeds bekende namen. Tijd om dus eens verder in de cast van Helden Boven Alles te duiken én waar we ze anno 2021 van kennen.

  • Maureen Vanherberghen is op dit moment werkzaam bij Q-music als radiodj. Daarnaast is ze zangeres en samen met de andere Helden maakte ze een tijdje geleden nog een nieuw Helden-programma. Ze is op dit moment in verwachting… En wel van:
  • Sieg De Doncker… Jawel, de twee Helden zijn inmiddels al een tijdje een koppel en verwachten een kindje. Siegfried De Doncker ken je ook als presentator van bijvoorbeeld De wereld rond met 80-jarigen.
  • Dempsey Hendrickx zag je recent nog in de VTM Go-serie Instafamous. Nog niet gezien? Kijk ‘m absoluut terug.
  • Nico Vanhole weet steevast te verbazen op Instagram met zijn bijzondere parkour-moves. Wat dat betreft, had hij niet misstaan in Hoodie
  • Adriaan Van den Hoof speelt in Helden Boven Alles de rol van Wellnessgoeroe Zven. Je kent hem van de quiz Switch, maar ook als acteur uit De Zonen van Van As.
  • Karlijn Sileghem kruipt in de huid van boswachter Wendy. Haar ken je uit het prachtige Tom & Harry, maar ze had recent ook een rol in de Nederlandse reeks Commando’s.
  • Mark Verstraete kun je bijvoorbeeld als ijzeren Simon kennen uit De bende van Jan de Lichte. Maar je zag ‘m ook in tal van andere Vlaamse series en films. In deze film speelt hij samen met Dirk Van Dijck twee vrienden voor het leven.
  • Dirk van Dijck is één van de Vlaamse acteurs, die echt al in tal van series en films te zien waren. Denk aan Eigen Kweek, Het Eiland, maar ook aan Quiz Me Quick, 13 Geboden en Gevoel voor Tumor. En ben vooral benieuwd naar De ontvoering van Phil Frisco, waar we nog steeds op aan het wachten zijn…

Verhaal

Ontdek meer over het verhaal van deze film: de populariteit van de Helden schiet de hoogte in nadat een spectaculair filmpje van één van hun bouwwerken miljoenen keren bekeken wordt. De roem stijgt Sieg naar het hoofd en hij vindt dat de Helden voortaan moeten reizen als echte sterren. Hij boekt een week in een luxueus spa en relax resort in de Ardennen. Maureen verveelt zich dood en ze daagt haar vrienden uit om een spannende tocht te maken in de woeste natuur. Maar Sieg is koppig en Nico en Dempsey zitten tussen twee vuren. Wanneer Maureen alleen op pad trekt, komt ze in gevaar. Meer dan ooit moeten de Helden creatief zijn om elkaar – en hun vriendschap – terug te vinden.

Helden Boven Alles kijken

Helden Boven Alles kun je kijken op Eerste Paasdag – zondag 4 april – om 08.30 uur bij Ketnet. Daarnaast zijn beide Helden-films te kijken op Streamz. Heb je deze dienst niet, dan zijn de films ook op dvd verkrijgbaar.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 maart 2018 /