Heldentoeren met Maureen, Sieg, Dempsey en Nico op Ketnet

Ketnet-helden Maureen Vanherberghen, Siegfried De Doncker, Dempsey Hendrickx en Nico Vanhole zijn terug! Vanaf vandaag – maandag 21 september – zie je ze terug op Ketnet met het nieuwe programma Heldentoeren. In de zomervakantie zijn ze voor deze show door heel Vlaanderen getrokken.

Heldentoeren

Samen met Ketnetters, gezinnen en buurten bouwen Maureen Venherberghe, Siegfried De Doncker, Dempsey Hendrickx en Nico Vanhole geweldige speelplekken waar kinderen naar hartenlust kunnen ravotten en avonturen beleven. Zo brengen de Helden de kinderen, gezinnen en buurten opnieuw samen na wekenlang binnen te moeten blijven.

Voor de opnames keken de Helden – die op 20 oktober 2012 voor het eerst op tv waren – erg uit naar dit nieuwe programma. “We hebben er keiveel zin in om samen met de kinderen te ravotten, te bouwen en de boel op stelten te zetten. Iedereen moest zo lang binnen blijven, tijd om er nu met z’n allen terug volop in te vliegen. Tjik tjak vollenbak!”

Wat ook erg leuk is, is dat dit het eerste programma is van de helden waarin Helden Maureen en Sieg een setje zijn!

Heldhaftige speelplekken

In Heldentoeren trekken de Helden zes weken lang naar de straten, pleintjes en velden in Vlaanderen. Daar gaan ze het samen met de Ketnetters extra Heldhaftig te maken. Er is een goede reden waarom ze ergens zijn: het ontbreekt de kinderen en de buurt aan een toffe speelruimte. Daar gaan de Helden mee aan de slag met al hun enthousiasme en geschifte ideeën. Samen met de kids wordt iets ongelofelijks gebouwd. Het zal de kinderen thuis veel plezier en inspiratie bezorgen. Met als resultaat een magische, helfdhaftige speelplek.

Heldentoeren: vanaf maandag 21 september op Ketnet, Ketnet.be en in de Ketnet-app. De aflevering is zowel om 17.16 uur als om 19.36 uur op tv te zien.

Heb jij de Helden-films al gezien? Je kunt ze op dvd koken. En wist je dat ze beide, net als een aantal edities van hun programma, ook te vinden zijn op Streamz?

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

21 september 2020 /