Live op Instagram met Helden Sieg en Maureen

Live op Instagram met Helden Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen; die droom is de afgelopen dagen al voor veel jeugdige kijkers uitgekomen. Nu de BV’s thuis moeten blijven door de lockdown in België (waarmee men de verspreiding van het coronavirus probeert te temperen) komen ze regelmatig live.

Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen op Instagram

Als je nu denkt ‘dat wil ik zien, hoe laat kan ik daar van genieten?’ dan moet ik je het antwoord verschuldigd blijven. Ik heb het namelijk een paar keer voorbij zien komen, maar heb toen geen acht geslagen op het betreffende tijdstip. Dus volg het duo even op Instagram @siegdedoncker en @maureen_vanherberghen, zet je pushberichten aan en je ziet het vanzelf voorbij komen.

Live in Stories

Ik heb de afgelopen dagen een aantal keer zo’n live gezien en vind het iedere keer weer verrassend. Je weet namelijk niet wie er het live-verzoek van de voormalige Helden van Ketnet gaat accepteren. In de chat wordt namelijk veelvuldig ‘gesmeekt’ om zo’n momentje met het duo, maar als het dan tot een verzoekje komt, breekt bij een aantal waarschijnlijk toch het angstzweet uit.

Dit zie je zoal…

En zo heb ik de afgelopen tijd al genoten van kinderen die vertellen over hoe ze deze Corona tijd beleven nu ze niet naar school moeten. Sommige Instagrammers durven zelfs iets te zingen. En er zijn er natuurlijk ook tal met vragen waarop Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen opgewekt antwoorden. Dat kunnen we in deze tijd wel gebruiken.

Ketnet Helden

Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen hebben in het najaar bekendgemaakt dat ze een setje zijn. Iets waar veel jeugdigen helemaal mee in hun nopjes zijn, want Sieg en Maureen waren enkele jaren samen te zien in het Ketnet-programma helden. Het programma was zes seizoenen te zien, waarbij er ook nog twee Helden films werden gemaakt.

Inmiddels is Maureen Vanherberghen dj bij Qmusic, daarnaast speelde ze – tot Corona het dagelijkse leven totaal op zijn kop zetten – Sneeuwwitje in de gelijknamige musical. Sieg De Doncker is niet alleen acteur, maar ook presentator. Zo presenteert hij sinds 2017 Een Frisse Start met vtwonen op Vitaya. Hij was ook in Boxing Stars te zien.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 maart 2020 /