Helden van Ketnet trekken naar zee

Goed nieuws voor de jongste fans van Vlaamse films. Vanaf 3 februari draait ‘Helden van de zee‘ in de bioscoop. In deze film schitteren Dempsey Hendrickx, Maureen Vanherberghen, Nicolas Vanhole en Siegfried De Doncker op het doek.

De Helden van Ketnet kunnen het stunten niet laten. Ze trekken naar zee voor een avontuurlijke vakantie aan de Belgische kust. Van hun verblijfplaats in de duinen maken ze al snel een mini-pretpark, inclusief een razendsnelle rollercoaster.

De zomer lijkt niet meer stuk te kunnen… Tot Dempsey tot over zijn oren verliefd wordt op Eva. klein probleem… Eva vertrekt op taalkamp naar Engeland. De Helden troosten Dempsey en beslissen om Eva achterna te gaan. Ze willen de zee oversteken in zelfgemaakte bootjes, maar wanneer ze uitvaren, gaat het mis… Dit beloofd echt een spannend avontuur te worden.

Bekijk hier alvast de trailer.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

12 januari 2016 /