Helden van de Zee op tv kijken | nu op Ketnet

Zin om zondagochtend een fijne film te kijken op Ketnet? Dat kan! Op zondag 11 juli kun je om 08.30 uur kijken naar Helden van de zee. Weer een fijne film met Dempsey Hendrickx, Maureen Vanherberghen, Nicolas Vanhole en Siegfried De Doncker.

Ketnet Helden

De Helden van Ketnet – Dempsey Hendrickx, Maureen Vanherberghen, Nicolas Vanhole en Siegfried De Doncker – kunnen het stunten niet laten. Ze trekken naar zee voor een avontuurlijke vakantie aan de Belgische kust. Van hun verblijfplaats in de duinen maken ze al snel een mini-pretpark, inclusief een razendsnelle rollercoaster.

Verhaal Helden van de Zee

De zomer lijkt niet meer stuk te kunnen… Tot Dempsey tot over zijn oren verliefd wordt op Eva. klein probleem… Eva vertrekt op taalkamp naar Engeland. De Helden troosten Dempsey en beslissen om Eva achterna te gaan. Ze willen de zee oversteken in zelfgemaakte bootjes, maar wanneer ze uitvaren, gaat het mis… Dit beloofd echt een spannend avontuur te worden.

Cast Helden van de Zee

De cast van de Helden van de Zee-film bestaat natuurlijk uit Dempsey Hendrickx, Maureen Vanherberghen, Nicolas Vanhole en Siegfried De Doncker.

  • Maureen Vanherberghen is op dit moment werkzaam bij Q-music als radiodj. Daarnaast is ze zangeres en samen met de andere Helden maakte ze een tijdje geleden nog een nieuw Helden-programma. Ze is op dit moment in verwachting… En wel van:
  • Sieg De Doncker… Jawel, de twee Helden zijn inmiddels al een tijdje een koppel en verwachten een kindje. Siegfried De Doncker ken je ook als presentator van bijvoorbeeld De wereld rond met 80-jarigen.
  • Dempsey Hendrickx zag je recent nog in de VTM Go-serie Instafamous. Nog niet gezien? Kijk ‘m absoluut terug.
  • Nico Vanhole weet steevast te verbazen op Instagram met zijn bijzondere parkour-moves. Wat dat betreft, had hij niet misstaan in Hoodie

Daarnaast zijn er rollen voor Charlotte Timmers, Dries Vanhegen (die je van Sara, Los Zand en De Vijfhoek kent) en Lea Witvrouwen (ken je van Nonkel Jef; recent was Lea Witvrouwen nog te zien in Wannabe’s).

Charlotte Timmers

Maar de meest opvallende naam in de cast van Helden van de Zee is natuurlijk Charlotte Timmers. Wat heeft deze actrice na haar deelname aan deze kinderfilm aan haar carrière gewerkt. Zo was ze te zien in het eerste seizoen van Beau Séjour, speelde ze de prachtige Héloise Embo in De Bende van Jan de Lichte, is ze Kim Staelens in Studio Tarara en zag je haar recent nog als de verovering van ‘Kevin’ / Jonas Van Geel in De zonen van Van As. Recent is bekendgemaakt dat ze de hoofdrol speelt in de nieuwe VTM-serie – die gemaakt wordt door Shelter – Billie vs Benjamin.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

12 januari 2016 /