The Talent Scouts met deze coaches – is dit de nieuwe The Voice?

The Talent Scouts is sinds 8 juli 2023 iedere zaterdagavond om 20.30 uur te kijken bij SBS6 en een uurtje later op Kijk.nl. Kalvijn presenteert deze show. Angela Groothuizen, Tabitha, Nicky Romero, Flemming en Donnie zijn de coaches of te wel The Talent Scouts. Ontdek hier alles over deze show. Is The Talent Scouts de nieuwe The Voice?

The Talent Scouts

Angela Groothuizen, Tabitha, Nicky Romero, Flemming en Donnie gaan in deze nieuwe talententjacht de strijd met elkaar aan. Elke bekende scout heeft hetzelfde doel: de beste zangtalenten aan zich binden door slim te investeren en met dat geld één van hen te ontwikkelen tot de nieuwe nationale topartiest! Het winnende zangtalent wint een prijs money can’t buy: een optreden op Pinkpop en daarbij een bedrag van 25.000 euro om te besteden aan de perfecte performance. Een betere kickstart voor een muziekcarrière bestaat niet. Kalvijn presenteert de show.

The Talent Scouts ‘jury’ – zo werkt het

De vijf scouts van The Talent Scouts kun je ook wel zien als jury. Zij krijgen vijf afleveringen de tijd om elk vier talenten in hun team te krijgen. Die talenten introduceren zichzelf met bewerkingen van bekende hits. Elke scout beschikt per auditie-aflevering over een investeringsbudget van 5.000 euro! Na elk optreden mogen de scouts die geïnteresseerd zijn, geld bieden om dit talent in hun stal te krijgen. Hoe hoog zijn ze bereid te gaan? Wie biedt het meest en is zijn collega-scouts te slim af? Het uiteindelijke bedrag gaat naar het talent, dat meteen advies krijgt over hoe ze met dit geld hun optreden nog beter kunnen maken.

Is dit nu de nieuwe The Voice, nadat die reeks na de aflevering van BOOS van tv verdween in Nederland?

(Halve) Finale The Talent Scouts

Na twee halve finales zijn er per scout twee kandidaten over. Voorafgaand aan de grote live finaleshow zet de scout met deze talenten de puntjes op de i voor de laatste performance! Het is de kijker die in de finale bepaalt welk zangtalent de competitie wint en wie er dus in mag debuteren op Pinkpop. Ook voor de scouts valt er wat te winnen: zij ontvangen allemaal een mooi geldbedrag om aan een persoonlijk goed doel schenken. 

Coaches en presentator

Wil je meer weten over de coaches en presentator van The Talent Scouts? We hebben over ze allemaal al eerder geschreven op Vlaamskijken. Hier zetten we het op een rijtje. Met daarbij programma’s waarin we Kalvijn, Nicy Romero, Angela Groothuizen, Tabitha, Flemming en Donnie recent zagen.

Alle muziekgenres

Wat The Talent Scouts anders maakt dan The Voice is dat inschrijven voor velen was weggelegd. Aanmelden voor The Talent Scouts kon bijvoorbeeld solo, maar ook als duo of band. Alle denkbare muzikale genres zijn mogelijk: van pop tot rock, van hiphop tot reggae, singer songwriter of electro. Alles mag, als je maar een geweldige stem hebt en een eigen stijl.

The Talent Scouts terugkijken

Wil je The Talent Scouts terugkijken of vanuit het buitenland de afleveringen volgen? Dat kan op Kijk.nl. Als je in het buitenland wilt kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, voordat je de aflevering start op Kijk.nl.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 juli 2023 /