Tabitha maakt Mooi zoals je bent met bekende ervaringsdeskundigen

Tabitha maakt voor Videoland het nieuwe programma Mooi zoals je bent met tal van bekende ervaringsdeskundigen. Vanaf 5 november is dit programma exclusief te kijken bij Videoland.

Tabitha

Denk je nu ‘huh Tabitha?’. Zij deed in 2020 mee aan Beste Zangers (met o.a. Miss Montreal en Stef Bos). Je kent haar bijvoorbeeld van het nummer Hij is van mij van Kriss Kross Amsterdam, Maan en Bizzey. En Tabitha Foen-A-Foe dus. Ze heeft in april 2020 het nummer Slapen Met Het Licht Aan met Nielson gemaakt. Maar ze werkte ook veel samen met Ronnie Flex en met Kriss Kross Amsterdam en Kraantje Pappie voor het nummer Moment, dat uiteindelijk op nummer 3 in de Top 40 heeft gestaan.

Mooi zoals je bent

Tabitha draait inmiddels al heel wat jaartjes mee in de muziekindustrie. Zij weet hoe is het om te dealen met tegenslagen. Tabitha: “Ik kwam er al zelf vroeg achter dat het perfecte plaatje niet bestaat. Dat was voor mij ook de reden om mijn eigen stichting Mooi Zoals Je Bent op te richten. Deze stichting helpt jonge mensen hun eigen kracht te ontdekken omdat het soms moeilijk is om dit alleen te doen en je juist op dat moment een steuntje in rug goed kunt gebruiken.”

Jongeren steuntje in de rug geven

Jongeren een steuntje in de rug geven is ook precies wat we in dit programma gaan doen. Tabitha gaat samen met bekende coaches en ervaringsdeskundigen zeven jongeren een positieve boost geven zodat ze aan het einde van de sessies hopelijk kunnen zeggen: Ik ben mooi zoals ik ben!

Bekende ervaringsdeskundigen

De ervaringsdeskundigen zijn onder andere Jim Bakkum, Roxanne Kwant, Dennis Weening en Thorn Roos de Vries. Maar er zijn nog veel meer bekende coaches en ervaringsdeskundigen die een bijdrage leveren aan Mooi zoals je bent op Videoland.

Wist je trouwens dat Jim Bakkum recent een boek heeft geschreven over zijn ervaringen: Jim – De weg naar Bakkum – Van Idols hysterie en rollercoaster carriere naar echte liefde.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 oktober 2021 /