De Vrienden Van Amstel LIVE 2023 op tv kijken

De Vrienden Van Amstel Live 2023 wordt in twee delen bij RTL4 uitgezonden; vanavond – 9 maart – kun je kijken naar deel 2. Beide delen zijn tot en met 16 maart terug te kijken op Videoland. Ontdek daarnaast meer over de documentaire over deze gigantische concertenreeks.

Videoland vanuit België kijken?

De Vrienden Van Amstel LIVE 2023 kijken

De Vrienden Van Amstel LIVE 2023 vond van 5 tot en met 27 januari 2023 plaats in Rotterdam Ahoy. Er waren maar liefst twintig concerten! Was jij er dit jaar bij? Of wil je de show met al die bekende Nederlandse artiesten zien? Goed nieuws: het concert is tot en met 16 maart op Videoland te kijken. Daar werd-ie eerder natuurlijk al live uitgezonden, maar verdween vervolgens ook weer. En ook nu geldt dus: snel zijn als je wil kijken.

Niet alleen Vrienden Van Amstel Live 2023 was live te kijken bij Videoland; je kunt aanstaande vrijdag 10 maart om 20.30 uur ook kijken naar Holland Zingt Hazes 2023 live op Videoland.

Groots muziekspektakel

In 25 jaar tijd is De Vrienden van Amstel LIVE uitgegroeid tot het grootste muziekspektakel van Nederland. Twintig avonden lang verzorgen 28 artiesten een bijna drieënhalf uur durende jubileumshow en ruim 300.000 vrienden bezoeken dit jaar de concertreeks. Dat is een record dat voorheen in handen was van Frans Bauer en Doe Maar. Nooit eerder werd een concertzaal van deze omvang zo vaak achtereen gevuld voor een evenement.

Documentaire Vrienden Van Amstel LIVE

Speciaal voor het vijfentwintigjarige jubileum van de concertreeks is een tweedelige documentaire Al 25 jaar Vrienden gemaakt die in zijn geheel sinds 14 januari te zien is bij Videoland. In deze documentaire worden alle ins en outs van De Vrienden van Amstel LIVE uit de doeken gedaan. Van de eerste tv-uitzendingen vanuit de bruine kroeg De Heeren van Aemstel tot het audiovisuele spektakel waarvoor in Rotterdam Ahoy nu al 25 jaar alles uit de kast wordt getrokken. 

RENZE

Renze Klamer heeft zijn show RENZE zaterdag 7 januari om 21.45 uur live gemaakt vanuit Ahoy Rotterdam. De presentator sprak optredende artiesten. Muziek en vriendschap stonden in deze aflevering centraal. Via Videoland kun je deze aflevering ook terugkijken.

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

9 maart 2023 /