Pinkpop 2023 live: tv programma met deze artiesten

Pinkpop 2023 live op tv kijken? Ontdek hier hoe je niets van Pinkpop 2023 hoeft te missen. Voor de muziekliefhebbers die er niet bij kunnen zijn, niet voor iedere dag een kaartje hebben of na afloop nog willen nagenieten: geen paniek! We zetten op een rijtje hoe jij het kunt volgen.

Pinkpop 2023 live

Vera Siemons, Eva Cleven én Raven van Dorst presenteren dit jaar Pinkpop 2023 live op NPO 3. Zij doen verslag van de vele indrukwekkende optredens, bespreken de meest opvallende momenten en nemen de kijker mee naar de artiesten backstage. Lukt het Vera, Eva of Raven dit weekend om de headliners te spreken voor de camera? En hoe gaat het met de zenuwen van de artiesten? Zijn de fans er klaar voor? En wat worden de favoriete shows van Pinkpop 2023?

Pinkpop 2023 artiesten

De 52e editie van Pinkpop* is nu al legendarisch met headliners als Robbie Williams, P!NK en Red Hot Chili Peppers en artiesten als Rondé, The Lumineers, Altin Gün, Ellie Goulding, DeWolff, Frenna, Gayle, Editors, Tash Sultana, Hollywood Vampires, Di-rect, The Script, The Black Keys, Goldband, Niall Horan, en vele anderen

Pinkpop 2023 kijken op tv

Wil je Pinkpop 2023 volgen dan kan dit het hele weekend op 3fm, 3voor12 en NPO2 Extra. Maar je kunt ook op tv naar Pinkpop 2023 kijken. Dat kan op de volgende momenten:

– 17 juni om 22.00 tot 23:30 uur op NPO 3
– 18 juni om 20.10 tot 23:10 uur op NPO 3 (drie uur lang!)

Pinkpop kijken

Wist je dat er op NPO Plus en NPO Start ook eerdere edities van dit festival in Landgraaf te kijken zijn? Zo ontdekken we er veel beelden uit 2022, maar ook van de shows uit 2020. Als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, kun je zo de fragmenten ook terug kijken vanuit het buitenland.

Als we dit jaar weer meer festivals kunnen kijken, dan melden we dit natuurlijk ook op VlaamsKijken. Zo kon je eerder kijken naar Rock Werchter 2022.

Foto: Pinkpop (Twitter)

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 juni 2023 /