Boerderij van Dorst seizoen 3 met deze gasten

Boerderij van Dorst seizoen 3 is sinds woensdag 24 mei om 20.30 uur te kijken bij BNNVARA op NPO3. Wekelijks kun je weer kijken naar hoe bekende Nederlanders Raven van Dorst helpen op de boerderij. In de zomer van 2023 worden de afleveringen in herhaling uitgezonden. Ontdek hier alles over het programma en de Boerderij van Dorst seizoen 3 gasten.

Raven van Dorst zag je recent nog op tv in Nachtdieren. Het programma ging dit keer voor het eerst over de grens naar België. Lees: Nachtdieren seizoen 5 met Raven van Dorst ook naar België.

Gasten Boerderij van Dorst seizoen 3

We hebben natuurlijk al tal van bekende Nederlanders gezien op de boerderij van Raven van Dorst. In seizoen 3 komen daar weer tal van bekende namen bij. De bekende gasten van Boerderij van Dorst seizoen 3 zijn:

Boerderij van Dorst seizoen 3

Het is lente en dat betekent dat er een hoop werk te verzetten is op de boerderij: de akker klaarmaken, planten en groenten zaaien, dieren verzorgen en de boerderij verder opknappen. Gelukkig staat Raven van Dorst er ook dit seizoen weer niet alleen voor. Elke week schieten twee bekende Nederlanders die te hulp. Terwijl zij het harde werk verrichten, vraagt Raven hen het hemd van het lijf. En dat levert mooie, grappige en bijzondere gesprekken op.

Raven van Dorst

Raven: “Terwijl de boerderij steeds meer begint op te bloeien, doen de gasten dat deze nieuwe reeks ook weer. Misschien ontvang ik dit seizoen wel het meest bonte gezelschap tot nu toe, maar de boerenzweep gaat er desalniettemin overheen!” 

Theo Maassen en Arnon Grunberg

In de eerste aflevering komen cabaretier Theo Maassen* en schrijver Arnon Grunberg* langs. Zij maken de akker klaar en bouwen een groter dierenverblijf waarin naast de geiten en kippen ook loopeenden Gi, Go en Lo komen wonen. Tussen de klusjes door vertelt Theo over zijn ambitie en dat ouder worden voor hem best wel goed uitkomt. Arnon vertelt dat hij als kind van drie naar een psychiater is gestuurd en dat hij vroeger droomde van een carrière als gigolo. Tegen hun eigen verwachting in groeien Theo en Arnon nader tot elkaar op de boerderij en maken ze zelfs plannen om Gigolo Gardens op te richten. 

Boerderij Van Dorst kijken

Boerderij van Dorst is vanaf woensdag 24 mei om 20.30 uur wekelijks te zien bij BNNVARA op NPO 3. Je kunt Boerderij Van Dorst terugkijken op NPO Plus en NPO Start. Je vindt hier ook seizoen 1 en seizoen 2. Wist je dat dit ook vanuit het buitenland kan. Zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet.

Foto: Annemieke van der Togt

   

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

21 juni 2023 /