Nachtdieren seizoen 5 met Raven van Dorst ook naar België

Raven van Dorst is vanaf vanavond – maandag 13 februari – om 21.15 uur bij BNNVARA op NPO3 te zien in Nachtdieren seizoen 5. Dit vijfde seizoen gaat Raven zelfs over de grens; Antwerpen en Brussel worden namelijk bezocht. Verder ontrafelt Raven van Dorst in Nachtdieren seizoen 5 het mysterie van de nacht in Woerden, Gouda, Alphen aan de Rijn, Eindhoven, West-Brabant, Noord-Limburg, Ede-Wageningen en Flevoland.

Nachtdieren seizoen 5

Terwijl de meeste mensen in het holst van de nacht op één oor liggen, brandt er bij sommigen nog licht. Wie zijn deze mensen? Waarom zijn ze nog wakker? Kunnen ze niet slapen of willen ze niet slapen? Raven van Dorst zoekt in het vijfde seizoen deze nachtbrakers op voor mooie, bijzondere en ontroerende ontmoetingen. En dat doet die dit in Nachtdieren seizoen 5 in Nederland én België. Wie zijn daar nog wakker?

Raven van Dorst

Raven van Dorst vertelt: “Het is fijn om even van die boerderij weg te zijn. Lekker het land in, in plaats van het land op. Vroeg de veren in, in plaats van vroeg de veren uit. Het is donker, het is spannend en het verrast me telkens weer. Het is het mysterie van de nacht.”

Nachtdieren in Woerden, Gouda en Alphen aan de Rijn  

In de eerste aflevering rijdt Raven in de Mustang naar het groene hart van Nederland: Woerden, Gouda en Alphen aan de Rijn. Raven gaat onder andere naar een parenclub waar Grazia en Hans al zo’n zestien jaar komen. Ze houden ervan om de spanning op te zoeken, nieuwe mensen te ontmoeten en als er een klik is een kamer op te zoeken. Zo houden ze hun relatie spannend. Ook ontmoet Raven Jill die elke nacht om 03.00 uur wordt gewekt door het gehuil van geest Bertje. Marith is ’s nachts wakker vanwege clusterhoofdpijn, ook wel zelfmoordhoofdpijn genoemd. Na 30 minuten slaap wordt ze wakker met een aanval, waardoor ze nooit meer dan twee uur per nacht kan slapen.

Als we meer weten over het bezoek van Nachtdieren seizoen 5 aan België dan werken we dit bericht natuurlijk bij.  

Nachtdieren kijken

Nachtdieren seizoen 5 is vanaf maandag 13 februari om 21.15 uur te kijken bij BNNVARA op NPO 3. Op NPO Plus zijn de eerste twee afleveringen (Het Groene Hart en Eindhoven) al te kijken. De afleveringen komen na uitzending ook op NPO Start. Via die weg kun je het programma ook in België of een ander land dan Nederland kijken. Wat je daar voor nodig hebt? Een VPN Verbinding waarvan je de server op Nederland zet. Als je daarna naar de NPO Start website gaat, kun je de filmpjes gewoon openen. Ook de andere seizoenen van Nachtdieren kun je zo terugkijken.

Lees meer over: Nachtdieren seizoen 4 en Nachtdieren seizoen 3.

Foto: BNNVARA

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

13 februari 2023 /