Boerderij Van Dorst seizoen 2: Raven ontvangt deze gasten

Boerderij Van Dorst is toe aan seizoen 2, waarin Raven van Dorst weer tal van bekende gasten ontvangt. Benieuwd welke bekende Nederlands op Ravens boerderij gaan helpen, lees dan snel verder… Let op: waar Boerderij Van Dorst eerder op woensdag bij BNNVARA te zien was, kun je nu iedere zondagavond om 20.25 uur op NPO3 naar een nieuwe aflevering kijken.

Boerderij Van Dorst seizoen 2

Raven van Dorst trekt zich wederom terug op het platteland en dat heeft nogal wat voeten in de aarde: poep scheppen, ploegen, zaaien, het land bewerken, beesten houden, groente en fruit telen, de boerderij opknappen, oogsten, melken; het hoort er allemaal bij. Elke aflevering schieten twee collega’s Raven te hulp bij deze leuke, soms vieze, klusjes. Terwijl zij de handen uit de mouwen steken, vraagt die ze het hemd van het lijf.

Raven van Dorst

Raven van Dorst vertelt over het tweede seizoen van Boerderij Van Dorst: “Vorig seizoen was een opwarmertje. Ik heb m’n draai gevonden en wil van de boerderij een waar paradijs maken. Uiteraard weer met hulp van BN’ers, want het is zo leuk om ze te zien zwoegen. En alleen is maar saai.”

Gasten Boerderij Van Dorst

Gordon, Hans Klok, Anouk, Eva Crutzen, Froukje, Douwe Bob, Katja Schuurman (die op dit moment in Costa te zien is), Maxim Hartman (die we recent nog zagen in Celebrity Apprentice), Défano Holwijn en Hanneke Groenteman steken in het tweede seizoen de handen uit de mouwen op Ravens boerderij.

Hans Klok en Eva Crutzen

In de eerste aflevering blijven Hans Klok en Eva Crutzen (die je recent in Tropenjaren zag) slapen. Ze gaan aan de slag met de dome, die Raven in het eerste seizoen met Emma Wortelboer heeft gemaakt. Deze heeft er behoorlijk van langs gekregen door storm Eunice. Hans Klok en Eva Crutzen helpen Raven om de dome weer op te bouwen. Ook gaan ze het land klaarmaken en paardenmest halen. Maar de belangrijkste vraag van deze aflevering is toch wel hoeveel grappen Eva Crutzen en Raven uit hun hoed toveren over Hans?

Boerderij Van Dorst kijken

Waar Boerderij Van Dorst eerder op woensdag bij BNNVARA te zien was, kun je nu iedere zondagavond om 20.25 uur op NPO3 naar een nieuwe aflevering kijken. Je kunt de afleveringen ook terugkijken via NPO Start en NPO Plus. Woon je niet in Nederland, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op Nederland kunt zetten. Je kunt via NPO Start zowel seizoen 1 als de uitgezonden afleveringen van seizoen 2 van Boerderij Van Dorst terug kijken.

Foto: Annemieke van der Togt

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 juni 2022 /