Liefde voor muziek 2023: artiesten seizoen 9 in reünie aflevering

Ontdek alles over Liefde voor muziek seizoen 9 (2023) in de laatste aflevering van deze reeks. Vanavond – dinsdag 23 mei 2023 – komen de deelnemers voor de laatste keer samen en bespreken ze dit avontuur. Hier lees je alvast meer over de reünie aflevering van Liefde voor muziek seizoen 9 (2023).

Liefde voor muziek seizoen 9

Artiesten DAAN, Günther Neefs, Jaap Reesema, K3*, Metejoor, Portland en Stef Bos tekenen present voor Liefde voor muziek 2023. Deze ‘clash der genres’, gaande van rock tot electro en meezingers voor jong en oud, levert ongetwijfeld meeslepende, unieke en verrassende covers op. De deelnemers aan Liefde voor muziek 2023 verbleven in Villa Masia Capdet in Sant Pere de Ribes en lieten hun muziek horen in wijnhuis Codorniu in Barcelona.

Artiesten Liefde voor muziek seizoen 9

Dit zijn de artiesten die meedoen aan Liefde voor muziek 2023 op een rijtje. Hieronder kun je meer lezen over de Liefde voor muziek deelnemers in 2023. En je ontdekt hun werk als je klikt* op hun naam hieronder. 

Liefde voor muziek kijken in Nederland

Wil je Liefde voor muziek kijken in Nederland? Dit kan via VTM GO. Als je de app in het verleden al hebt gedownload, gaat dat eenvoudig. Doe je dat nu pas, dan loop je waarschijnlijk tegen de landbeperking aan. Ga dan naar de VTM Go website. Zegt-ie dan nog steeds dat je niet mag kijken, omdat je niet uit België komt, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet. Hier lees je nog uitgebreider over hoe je in Nederland VTM kijken kunt én dus Liefde voor Muziek 2023.

Reünie Liefde voor muziek seizoen 9

Liefde voor Muziek maakte de voorbije weken veel emoties los bij de artiesten die elkaars nummers coverden. In de laatste aflevering blikken Jaap Reesema, Metejoor, Günther Neefs, DAAN, K3, Portland en Stef Bos terug op de muzikale hoogtepunten van het voorbije seizoen. Daarnaast krijg je als kijker nieuwe verhalen te horen en nooit eerder getoonde beelden te zien. Waarom bestempelt Metejoor dit seizoen als het duurste ooit? Wat waren de eerste woorden van Stef tijdens zijn ontmoeting met K3? En hoe zag DAAN (die je recent ook zag in Waarom wachten), die op eigen houtje met de auto naar Spanje kwam, zijn trip eruit? 

Hanne Verbruggen en zoontje Julien

Villa Louise-Marie Manor in Maarkedal vormt het prachtige decor voor de reünie-aflevering. Sinds de opnames van Liefde voor Muziek is er veel veranderd. Zo is Hanne Verbruggen bevallen van haar zoontje Julien. “De babyshower die voor mij georganiseerd werd, vond ik het hoogtepunt van de reis. Ik had dat totaal niet verwacht en heb toen heel fijne dingetjes gekregen die ik ook echt gebruik”, vertelt Hanne Verbruggen. Tijdens de reis coverde K3* Ik Blijf Bij Jou van Günther Neefs, een nummer dat Hanne Verbruggen ondertussen heel nauw aan het hart ligt: “Ik zing dit nu ook altijd voor Julien als hij een moeilijk momentje heeft.”

Portland: Sarah Pepels gestopt

Ook voor Portland, die van de artiesten de stempel van revelatie van dit seizoen kregen, waren de maanden tussen opnames en uitzending zeer bewogen. Zo besloot Sarah Pepels om de band te verlaten. “Ik ben heel blij dat we dit als duo hebben kunnen doen. Natuurlijk is het voor de band allemaal lichtelijk melancholisch, nu Sarah geen deel meer uitmaakt van Portland. Maar het is mooi dat we ons avontuur op deze manier hebben kunnen afronden. Ik ben er trots op”, vertelt Jente Pironet.

Vriendschappen tussen deelnemers Liefde voor Muziek 2023

Tussen de muzieknoten door, ontstonden ook pure vriendschappen tijdens Liefde voor Muziek seizoen 9. “Het voelt alsof ik de meesten echt al jaren ken”, vertelt Jaap Reesema. En ook Günther Neefs is het daarmee eens: “Op korte tijd hebben we zo’n goede band gecreëerd die nooit meer weg zal gaan.”

Nieuw Liefde voor Muziek nummer Stef Bos

Stef Bos vulde zijn rol als woordkunstenaar telkens met glans in en ook nu heeft hij de perfecte afsluiter voor hun avontuur in petto. “In de auto op weg naar hier heb ik een nummer geschreven over onze reis.” De artiesten krijgen het pareltje in primeur te horen. En zo komt er na acht weken een eind aan dit mooie liedje van Liefde voor muziek seizoen 9.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 mei 2023 /