Hanne Verbruggen mama van Julien | Diede K3 vervangster

Hanne Verbruggen van K3 is maandag 14 november bevallen en mag zich daarmee mama noemen van haar eerste kindje Julien. Moeder en baby stellen het uitstekend. Twee weken eerder werd nog bekendgemaakt dat Hanne Verbruggen op doktersvoorschrift moest rusten en dus geen K3-shows meer mocht spelen. Vanaf 31 oktober werd ze dan ook vervangen door Diede van den Heuvel. Lees in dit artikel alles over Mama Hanne Verbruggen en haar vervangster bij K3 Diede van den Heuvel.

Wist je dat je de leukste K3-cadeautjes shopt in de Studio100 webshop. Neem er zeker eens een kijkje als je op zoek bent naar een cadeautje voor een fan van een Studio 100 personage; ze hebben vaak ook leuke acties en kortingen.

Hanne van K3 is mama

Hanne van K3 is op maandag 14 november bevallen van haar eerste kindje, zoontje Julien.Zeven jaar geleden kwam mijn grootste droom uit toen ik een K3’tje werd. Maar de komst van Julien heeft dit zonder twijfel overtroffen. Het is een onbeschrijfelijk gelukzalig gevoel om mama te worden”, aldus Hanne Verbruggen. Moeder en zoon stellen het uitstekend.

Marthe en Julia tante K3 baby

Ook Marthe en Julia zijn blij met de komst van de K3 baby; ze zijn zo toch een beetje tante. Marthe vertelt: “Ik ben zo blij voor hen dat ze eindelijk samen kunnen genieten van hun zoontje en ga heel graag langs wanneer ze er klaar voor zijn, zodat ik hem ook in mijn armen kan sluiten. Het is tenslotte ook voor ons een speciale baby.” Julia vult aan: “Ik kijk er ook zooo naar uit om de baby te zien want ik heb echt het gevoel dat ik nu tante ben. We hebben ze geduldig wat tijd gegund om het rustig aan te doen maar nu willen we toch echt wel op babybezoek gaan!”

Diede van den Heuvel vervangster Hanne

Toen het nieuws bekend werd dat Hanne van K3 zwanger was, vroegen we ons al af hoe ze het zouden gaan doen met de Nederlandse theatershows. Die zaten wel heel dicht op de uitgerekende datum. Omdat je nooit weet hoe een zwangerschap verloopt, was Studio 100 al volop bezig met de tijdelijke vervanging van Hanne Verbruggen voor de lopende tour van K3 in Nederland. Op 31 oktober maakten ze bekend dat Diede van den Heuvel de vervangster zou worden van Hanne Verbruggen. De zwangere K3-zangeres moest op advies van de dokter rusten.

Diede van den Heuvel (tijdelijk) in K3

Niemand minder dan Diede van den Heuvel neemt deze rol voor haar rekening. Een voordehandliggende keuze want Diede deed ook mee aan K2 zoekt K3 en haalde de finale. Tijdens de uitzendingen in België en Nederland sloot het publiek haar al in de armen. Diede heeft de afgelopen weken al druk gerepeteerd voor de theatershow ‘Kom erbij’, die dus gewoon doorgaat.

Diede in theatershow K3

Diede van den Heuvel gaf aan er helemaal klaar voor te zijn. Ze vertelt. “Een droom die uitkomt. Na het televisieprogramma heb ik me op mijn eigen carrière gericht en er nooit rekening mee gehouden dat deze kans voorbij zou komen. Toen ze vanuit Studio 100 belden en vroegen of ik Hanne tijdelijk wil vervangen, heb ik direct ja gezegd.”

Julia en Marthe over komst Diede in K3

Marthe en Julia zien het volledig zitten om met Diede van den Heuvel op het podium te staan. Julia vertelt: “Diede en ik kennen elkaar heel goed omdat we het beiden tot in de finale hebben geschopt. Er was toen echt geen sprake van strijd. We gunden elkaar alles. Zij was heel blij voor me toen ik won en andersom was dat zeker ook zo geweest. Dat ze er nu alsnog even bijkomt, vind ik geweldig.” Marthe vult aan: “In de afgelopen weken heeft Diede aan alle repetities meegedaan om er zo klaar voor te zijn wanneer Hanne stopt. Opnieuw hebben we kunnen zien waarom zij tot de laatste vier kwam bij K2 zoekt K3. Ze is, weliswaar tijdelijk, een grote aanwinst.”

K3, één jaar later

Wist je dat je vanaf zaterdag 26 november om 19.55 uur bij VTM kunt kijken naar K3, één jaar later. Lees: K3, één jaar later kijken: met nieuwe Julia en zwangere Marthe

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

22 november 2022 /