The Masked Singer 2023 België met deze speurders in jury

The Masked Singer 2023 België met Julie Van den Steen, Kevin Janssens, Andy Peelman, Tine Embrechts en Bart Cannaerts als speurders in jury. Julie Van den Steen, Kevin Janssens en Andy Peelman deden dit in 2022 natuurlijk ook al, maar nu zijn ook oud-deelnemers Tine Embrechts en Bart Cannaerts toegevoegd aan het lijstjes. Kunnen zij de bekende Vlamingen ontmaskeren die dit jaar meedoen?

Hier lees je alles over de veertien deelnemers aan The Masked Singer 2023 op VTM. Natuurlijk delen we ook op onze social media van alles over dit programma. Wil je dit niet missen, volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Speurders The Masked Singer België 2023

Wat opvalt als de jury van The Masked Singer België 2023 onder de loep neemt, dan is dat dat het vooral oud-deelnemers zijn. Alleen Julie Van den Steen heeft nog niet meegedaan aan de show. Zij zit vanaf seizoen 1 in de jury. Kevin Janssens en Andy Peelman zagen we beide in het eerste seizoen. Kevin Janssens als de wolf en Andy Peelman als het duiveltje. In seizoen 2 konden Tine Embrechts en Bart Cannaerts ons verrassen.

Ook dit jaar kun je iedere week kijken naar Behind The Mask.

Tine Embrechts

Tine Embrechts: “Vorig jaar zat ik in het pak van Flamme Fatale en los van alle stress die erbij kwam kijken vond ik het zo’n gigantisch groot feest om hier deel van uit te maken. The Masked Singer is een uniek universum en je zit echt op een eigen planeet. Toen ze me belden met de vraag om deel uit te maken van het speurdersteam voelde ik meteen: natuurlijk wil ik daar terug bij zijn! Ik heb geen seconde getwijfeld. Ook uit nieuwsgierigheid, want ik was heel benieuwd naar hoe het voelt om aan die speurdersdesk te zitten en of het even leuk zou zijn aan die kant van het universum.”

“En dat is het zeker. Minder stresserend, maar ook super moeilijk. Ik denk niet dat ik de prijs voor de beste speurder ga winnen (lacht). Ik probeer vooral goed te luisteren en te benadrukken hoe aartsmoeilijk het is om in zo’n pak te zingen. Om vervolgens zoveel mogelijk namen te noemen, dan heb ik er misschien wel eens eentje juist (lacht). Maar ik vind het eigenlijk ook gewoon keileuk om verrast te worden als dat masker af gaat. Het wordt een topseizoen!”, aldus Tine Embrechts, die je recent nog kon bewonderen in de serie waarmee ze doorbrak: Het Peulengaleis.

Ken je ons The Masked Singer-overzicht al?

Bart Cannaerts

Bart Cannaerts: “Ik heb vorig jaar zonder veel nadenken ja gezegd toen ze vroegen om in een cyclopen-pak te kruipen en ik heb geen seconde spijt gehad van dat doldwaze avontuur. Dus toen ze me vroegen om mee te speuren heb ik instant ja gezegd. Ik wil ook eens deze kant van dit crazy circus meemaken. Want we moeten daar eerlijk in zijn: The Masked Singer is een compleet absurd programma, maar zo leuk! En als iemand ‘leuk’ zegt, dan ben ik er graag bij.”

“Ik weet eigenlijk niet of ik een goede speurder ga zijn. Ik ben bang dat ik heel gevoelig ben voor tunnelvisie: veel te hard vasthouden aan één naam en de tips alleen maar beluisteren in functie van die ene naam. Maar ik heb begrepen dat Jens er de vorige jaren ook niks van bakte, dus als ik echt suck, dan kan ik de volgende keer nog altijd presenteren (lacht). Oh ja, vraag me niet waarom, maar ik heb een voorgevoel dat Koning Filip in één van de pakken zit. Een mens mag al eens dromen hè”, aldus Bart Cannaerts, die op dit moment dagelijks op tv is met De Dag van Vandaag. Hij won daarnaast recent een Kastaar en je kon zijn show Wanneer gaan we nog eens bowlen? op VTM 2 kijken.

Jury The Masked Singer België 2023

Met de komst van Tine Embrechts en Bart Cannaerts krijgen Julie Van den Steen, Kevin Janssens en Andy Peelman dus versterking van twee nieuwe speurders in de leukste onderzoekscommissie van het land. Met hun eigen aanpak, nieuwe ideeën en originele pistes zorgt het duo voor een frisse wind in het speurdersteam. Tine Embrechts, Bart Cannaerts, Julie Van den Steen, Kevin Janssens en Andy Peelman vormen een poule van vijf vaste speurders en zullen afwisselend in verschillende combinaties achter de paneldesk zitten om als jury de optredens in The Masked Singer 2023 te beoordelen en mee te raden.

Mysterieuze speurders in The Masked Singer 2023

Tine Embrechts, Bart Cannaerts, Julie Van den Steen, Kevin Janssens en Andy Peelman nemen niet alleen plaats achter de desk van The Masked Singer 2023. Ze krijgen ook dit seizoen het gezelschap van een aantal geheime, meer érg verrassende mystery speurders. Want in The Masked Singer België is niets onmogelijk. 

Jens Dendoncker presentator

Het derde seizoen is er één met nog een andere opvallende wissel achter de speurdersdesk. Ex-speurder Jens Dendoncker doet namelijk een position switch naar het grote podium van The Masked Singer en zal de show voor het eerst presenteren. Hoe hij dat gaat doen, zien we vanavond (vrijdag 3 februari 2023) in de eerste aflevering van The Masked Singer 2023 in België.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 februari 2023 /