Tine Embrechts is Flamme Fatale in The Masked Singer België

Actrice Tine Embrechts is Flamme Fatale in The Masked Singer 2022 in België. Tine Embrechts was één van de nieuwe karakters, die we pas in de tweede aflevering van het tweede seizoen te zien kregen. De naam van haar lief Guga Baul wordt genoemd als de IJskoning… In Behind The Mask op VTM GO – en woensdag 2 maart om 20.35 uur op VTM – vertelt ze daar meer over. Spreekt Flamme Fatale de waarheid?

Tine Embrechts is Flamme Fatale

“Lieve Flamme Fatale, met wie ga ik trouwen? Wie ben jij echt?” Dat wilde Niels Destadsbader vanavond weten in The Masked Singer, nadat Flamme Fatale hem ten huwelijk had gevraagd, maar diezelfde avond nog haar masker af moest zetten. Onder het vurige pak zat niemand minder dan Tine Embrechts, die zich wekenlang verschool achter het knaloranje masker én een sensueel Frans accent. “Het was een waanzinnig avontuur! Wie in godsnaam heeft dit spel bedacht?! Met zo’n kop zingen?”, aldus de actrice. “En dat Frans accent? Niks mee te maken.”

Flamme Fatale deed haar intrede in de tweede aflevering van The Masked Singer seizoen 2.

Flamme Fatale

 “Ik ben op dit moment niet ontgoocheld, want ik was gewoon echt herkend. En ik ben ook echt content dat ik die kop niet meer moet opzetten (lacht). Osteopaat here I come”, klinkt het in Behind The Mask op VTM GO. “Ik ben zelf geen femme fatale. Ik heb ook niet het sierlijke of het verleidelijke, maar ben veel meer one of the boys. Dus ik vind het wel leuk dat ik nu in de huid van een Flamme Fatale kan kruipen”, aldus de actrice, die je kent van onder andere Grensoverschrijdend, Gina en Chantal (aanrader!) en de nieuwe film Bittersweet Sixteen.

Tine Embrechts had stress in The Masked Singer

Tine Embrechts vertelt verder: “De pipi is mijn grootste stress. Ik heb vier kinderen gebaard, dan kan je dat niet meer drie uur ophouden. Zeker niet met stress.” En die stress heeft de actrice – waarover we al vaker schreven – zeker gehad. Zoals bij de allereerste ‘droge repetitie’. “Die was verschrikkelijk”, geeft ze toe. “Ik was super goed voorbereid, kende mijn teksten en dansjes… Maar toen ik begon, hoorde ik niks. Ik was constant met de micro tegen het masker aan het tokken en kon gewoon niks meer zingen. Ik voelde mijn stem letterlijk toegaan van de stress. Zenuwen zijn een raar ding.”

Parfum

 Tine vertelt in Behind The Mask hoe ze zich voorbereidde op de show, waarom ze speciaal daarvoor een ander parfum opdeed en wat het verhaal is achter haar persoonlijk hoogtepunt: haar performance op Firestone.  

Lees hier alles over de andere deelnemers (en het verloop van de show), en ontdek meer over de speurders van het tweede seizoen The Masked Singer.

Tine Embrechts en Niels Destadsbader vrienden

En dan waren er nog de vleierijen aan het adres van Niels Destadsbader. “Ik vond het heel spannend dat ik Niels goed ken en hij mij ook”, vertelt ze daarover. “De eerste aflevering durfde ik mijn hoofd zelfs niet naar hem te draaien. Vanaf de tweede aflevering heb ik dat losgelaten. Dat ik daar wat aan Niels begon te ‘froemelen’ heb ik niet echt op voorhand bedacht. Maar Flamme Fatale, dat paste daar wel bij. Het was leuk omdat het net met Niels was, één van de beste vrienden van Laurent. Ik vond dat plezant.” 

Ontmaskering Flamme Fatale

“Het moest ooit stoppen”, besluit Tine Embrechts na haar ontmaskering. “Maar I’m totally okay with it! Ik heb een geweldig parcours gehad en ben echt dankbaar. Waar had dat moeten eindigen ook met die avances naar de Niels? Ik ben blij met de nummers die ik kon zingen, ben keihard gegroeid, heb rust gevonden na de laatste twee shows. Ik heb ervan genoten. Topavontuur!”

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 maart 2022 /