Het Huis 2022: dit zijn de gasten in seizoen 8

Het Huis seizoen 8 gaat vanavond – maandag 12 december – om 20.40 uur van start op Eén. In Het Huis 2022 gaan weer acht bekende gasten in gesprek met Eric Goens. In seizoen 8 zijn dit Wim Lybaert, Pedro Elias, Camille Dhont, Nina Derwael, Sam Bettens, Sammy Mahdi, Stijn Meuris en Regi Penxten. Ontdek hier alles over Het Huis 2022, seizoen 8 en de gasten.

Het Huis seizoen 8 (2022)

Voor het achtste seizoen van Het huis nodigt Eric Goens opnieuw verrassende, boeiende en interessante figuren uit. Het is een beproefd recept: de gasten worden weggehaald uit hun gewone leefwereld en verblijven 24 uur in Het huis. Geen afleidingen, geen partners of kinderen, alleen de confrontatie met hun eigen leven dat de revue passeert. Van de sportkamer, over de kinderkamer en de fotokamer, tot de boomhut. Het huis is voor de gast een confrontatie met zichzelf, soms keihard of verbijsterend, soms ontroerend of verhelderend.  

Het Huis Gasten seizoen 8

Vorig jaar haalde Eric Goens Wim Lybaert al naar Het huis als verrassingsgast van Matthias Coppens, dit jaar is hij er de hoofdgast. De programmamaker zet Het huis 24 uur lang op stelten. Zangeres Camille Dhont is de jongste gaste ooit in Het huis. Olympisch kampioene Nina Derwael gaat langs bij Eric Goens. Zij voert haar kunststukje uit Tokio opnieuw uit en laat de nodige acrobatische toeren zien. En ook kersvers CD&V-voorzitter Sammy Mahdi is één van de gasten in dit seizoen van Het huis. En dat is nog niet alles verder komen ook Pedro Elias, Sam Bettens, Stijn Meuris en Regi Penxten langs.

Dit weten we al over de gasten en afleveringen van Het Huis 2022. Dit bericht werken we gedurende het seizoen bij mij actuele informatie. Volg ons via Instagram, onze Facebook-groep of nieuwsbrief en mis het niet.

Wim Lybaert

Eric Goens ontvangt in de eerste aflevering van Het Huis seizoen 8 programmamaker Wim Lybaert. De guitige bestuurder van De Columbus legt een hele dag zijn ziel bloot in Het huis. Iedereen denkt Wim te kennen vanop televisie, maar hij verrast Eric Goens. “Wim is een van de meest gelaagde gasten die ik ooit ontvangen heb,” vertelt de presentator. “Van levensgenieter, over eeuwig bezorgd en licht ontvlambaar, tot religieus. Je krijgt hem niet in een hokje geduwd.” Vanuit het diepe West-Vlaanderen komt er hoog bezoek voor Wim, dat hem tot tranen toe beroert.

Gasten Het Huis 2022

  • Pedro Elias zal zoals gewoonlijk de kijker aan het lachen brengen, maar ook ontroeren en verbazen. Eric Goens overloopt met Pedro zijn opmerkelijke levensverhaal en laat geen enkele anekdote onbesproken. En dat zijn er veel, heel veel. Pedro’s verrassingsgast is zijn beste vriend en acteur Rik Verheye (die zelf in 2020 te gast was). De twee boezemvrienden zorgen voor een bonte avond in de tweede aflevering van Het Huis 2022.
  • Camille Dhont zien we in de derde aflevering van Het Huis 2022; zij is de jongste deelnemer ooit. Zoals we haar kennen, zorgt ze voor vuurwerk.
  • De amper 22-jarige Nina Derwael toont zich in de vierde aflevering van haar meest verrassende kant. Ze praat over haar markante levensloop en pakt uit met het grootste geheim uit haar studententijd. Nina voert ook haar kunststuk vanop de Olympische Spelen in Tokio opnieuw op en haalt andere acrobatische toeren uit.
  • Eric Goens ontvangt in de vijfde aflevering Sam Bettens. Hij verlaat even de Verenigde Staten en vertelt inspirerend over zijn transitie en zijn gezin.
  • De kersverse CD&V-voorzitter Sammy Mahdi is te gast in de zesde aflevering van Het Huis seizoen 8.
  • Zanger Stijn Meuris toont in aflevering zeven zijn ware innerlijk: geen blad voor de mond, geen uit-knop, maar vooral pakkend en vertederend.
  • In de achtste en laatste aflevering van Het Huis seizoen 8 blaast hitmachine en dj Regi Penxten even uit na een druk jaar en vertelt hij openhartig over zijn geanimeerde leven.

Het Huis kijken

Het Huis is iedere maandagavond – vanaf maandag 12 december – om 20.40 uur te kijken op Eén. Wil je de afleveringen terug kijken, dan kan dit via VRT MAX. Sterker: de nieuwste aflevering van Wim Lybaert staat zelfs al online. Daarnaast kun je ooit Het Huis seizoen 7 terug kijken. Wil je vanuit Nederland de afleveringen terug kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding en zet de server op België, voordat je naar de VRT MAX site gaat.

Alle afleveringen Het Huis seizoen 8

Ontdek alle afleveringen van Het Huis seizoen 8:

Foto: VRT

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

12 december 2022 /