Quiz Voordat De Bom Valt… met Pedro Elias en deze gasten

Pedro Elias presenteert Voordat De Bom Valt; deze niet al te serieuze quiz vol satire is donderdag 22 en 29 december om 22.15 uur op Play4 te kijken. In de quiz Voordat De Bom Valt bespreken vijf bekende gasten het afgelopen jaar. Lees hier alles over het programma én de gasten, die Pedro Elias ontvangt.

Wist je dat Pedro Elias op dit moment met een indrukwekkend programma op Play4 te zien is? Hier lees je meer over Patiënt Pedro. Daarnaast is de aflevering van Pedro Elias in Het Huis ook het terugkijken waard.

Voordat De Bom Valt

Het is bijna Kerstmis en Nieuwjaar. Tijd dus om af te tellen naar het nieuwe jaar. Was 2022 een jaar om te onthouden of één om snel te vergeten? Pedro Elias zoekt het samen met vijf bekende gasten uit en fileert het afgelopen jaar in een niet al te serieuze, humoristische quiz vol satire op Play4. Weten de Voordat De Bom Valt gasten echt wat er in 2022 allemaal is gebeurd? Wat is er hen allemaal bijgebleven? Of zijn ze alleen maar met zichzelf bezig geweest? Dit is de nieuwe quiz: Voordat De Bom Valt op Play4 met presentator Pedro Elias. Hij is gebaseerd op het Australische succesformat Have You Been Paying Attention.

Quiz met snedige antwoorden

Verdeeld over verschillende rondes passeren alle hoogtepunten, dieptepunten, interessante, opmerkelijke, grappige en triestige gebeurtenissen van het afgelopen jaar de revue. Het is aan het panel om te graven in hun geheugen en nieuwsvragen correct te beantwoorden: van het herkennen van krantenkoppen tot het aanvullen van opmerkelijke quotes. De vragen mogen dan wel relevant zijn, de panelleden hebben niet veel nodig om een snedig antwoord uit hun mouw te schudden. Al worden wel enkel correcte antwoorden beloond met punten. Het collectief geheugen van het afgelopen jaar door de ogen van het panel, dat is waar het in deze quiz om draait.

Isabelle Van Hecke en Jean-Marc Mwema

Aangezien er heel wat figuren het showbizzjaar gekleurd hebben en er ook heel wat te beleven viel in de sportwereld, schakelt Pedro Elias de hulp in van twee co-hosts met meer kennis van zaken. Jean-Marc Mwema neemt plaats naast Pedro in aflevering 1, wanneer het over sport gaat. Actrice Isabelle Van Hecke schitterde dit jaar in de succesreeks Nonkels op Play4, waarin ze de rol van de pinnige Carine met verve vertolkte. Zij neemt het showbizzgedeelte voor haar rekening. Wist je trouwens dat Nonkels seizoen 2 er ook aan komt?

Voordat De Bom Valt gasten

Daarnaast nodig Pedro Elias voor zijn twee afleveringen telkens vijf bekende koppen uit, die op hun eigen, kritische en vooral satirische manier terugblikken op een bewogen jaar. Zonder een blad voor de mond te nemen. De gasten zijn Alex Agnew (die op dit moment te zien is in Alex Agnew’s Fear Factor), Rik Verheye (naakt te zien in Kom op tegen Kanker, alles in de strijd), Amelie Albrecht, Vincent Voeten, Erik Van Looy (die het theater in gaat met Verslaafd), Elisabeth Lucie Baeten en Maaike Cafmeyer (die schitterde in Chantal).

Gasten eerste aflevering Voordat De Bom Valt

In de eerste aflevering – op donderdag 22 december – krijgt Pedro de hulp van comedian, tv-presentator en persoonlijke held Alex Agnew, rasacteur en goede vriend Rik Verheye, de beste ambassadrice van het zware leven en comedienne Amelie Albrecht, de enige flik die ooit Humo’s Comedy Cup won Vincent Voeten en Erik Van Looy, die voor de verandering eens niet zelf de vragen stelt (zoals in De Allerslimste Mens Ter Wereld).

Gasten tweede aflevering Voordat De Bom Valt

In de tweede en meteen ook laatste aflevering krijgen Erik Van Looy, Vincent Voeten en Alex Agnew versterking van online sensatie en schrijfster Elisabeth Lucie Baeten en het kijkcijferkanon van 2022 Maaike Cafmeyer. 

Voordat De Bom Valt kijken

De quiz Voordat De Bom Valt is donderdag 22 en donderdag 29 december om 22.15 uur te kijken bij Play4 en GoPlay. Wil je vanuit Nederland kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op België zet.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 december 2022 /