Dit Was Het Nieuws: Peter Pannekoek weer terug als teamcaptain

Peter Pannekoek is weer terug als teamcaptain in het nieuwe seizoen van Dit Was Het Nieuws, dat vanaf vanavond – donderdag 24 februari – om 21.30 uur bij AVROTROS op NPO 1 te kijken is. Hij neemt het op tegen die andere teamcaptain die we allemaal kennen: Jan Jaap van der Wal. Harm Edens presenteert de show, zoals we dat al jaren gewend zijn.

Peter Pannekoek terug bij Dit Was Het Nieuws

Peter Pannekoek is in het voorjaar van 2022 dus weer te zien als teamcaptain bij Dit Was Het Nieuws. Vorig jaar werd hij vervangen door Patrick Laureij én Daniël Arends. Peter Pannekoek was toen te druk met het werken aan zijn oudejaarsconference.

Jan Jaap van der Wal

Jan Jaap van der Wal is al jaren teamcaptain bij Dit Was Het Nieuws. Dat deed hij van 2001 tot en met 2009 – toen het programma naar RTL4 ging – en vanaf eind 2017 toen het programma weer terug bij AVROTROS kwam. Hij verdeelt zijn tijd wat dat betreft tussen Nederland en België, want in Vlaanderen is hij natuurlijk bekend als presentator van De Ideale Wereld. Eind mei stopt hij als presentator van deze show. Voor hem is het tijd voor iets groters. Benieuwd hoelang hij dan nog teamcaptain bij Dit Was het Nieuws blijft…

Gasten Dit Was Het Nieuws

Teamcaptains Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal worden bijgestaan door verschillende bekende gasten, zoals Nizar El Manouzi, Jack van Gelder, Jack Plooij, Sander Schimmelpenninck (die nu Sander en de Kloof maakt), Mischa Blok, Thomas Rueb, MEROL (die geweldig scoorde in De Slimste Mens ter Wereld), Ronit Palache, Malou Holshuijsen, Nienke de la Rive Box, Kasper van der Laan, Jaap Robben en Johan Fretz.

Nieuw seizoen Dit Was Het Nieuws

Het nieuwe seizoen van Dit Was Het Nieuws wordt afgetrapt door gasten Nizar El Manouzi en Rob Kemps. Die laatste kende je voorheen vooral van Snollebollekes, maar ondertussen heeft hij vorig seizoen natuurlijk ook diverse programma’s gemaakt, zoals het zeer succesvolle Chansons. Nizar El Manouzi ken je als acteur uit Mocro Maffia en presentator van Het Klokhuis.

Foto: Elvin Boer

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 februari 2022 /