Welke kandidaten halen finale Belgium’s Got Talent | Studioshows van start

Wie haalt de finale van Belgium’s Got Talent? Op vrijdagavond 22 oktober zijn de Studioshows van start gegaan bij VTM. Er is meteen een gamechangers: voor het eerst kunnen de juryleden een groeps Golden Buzzer laten gaan. Ontdek hier alles over de kandidaten uit de studioshow

Studioshow Belgium’s Got Talent 2021

De audities zijn achter de rug en de beslissing is gevallen. Na 7 spectaculaire auditieweken zijn de 32 talenten bekend die doorstoten naar de ultieme studioshows. In 4 weken betreden telkens 8 talenten het podium. Zij zullen tot het uiterste moeten gaan om de kijker én juryleden An Lemmens, Davy Parmentier, Ruth Beeckmans en Bart Peeters te verbluffen met hun act. Bovendien zijn ook de juryleden klaar om geschiedenis te schrijven: zij mogen voor het eerst ooit een gezamenlijke Golden Buzzer van de jury uitdelen tijdens de studioshows. 

Huh, maar hoe zit het nu eigenlijk met de Vliegende Bompa’s?

Golden Buzzer

“Jullie krijgen één Golden Buzzer over de vier studioshows heen”, aldus Koen Wauters en Laura Tesoro tijdens de eerste studioshow (die je op tv zag 22 oktober). “Dus nog één keer mogen jullie bij één act op die Golden Buzzer drukken. En die act gaat dan rechtstreeks door naar de grote finale. Maar er is een ‘maar’… Er is namelijk een belangrijke voorwaarde: voor zo’n grote beslissing moeten jullie unaniem zijn. Dus enkel en alleen als jullie alle vier de handen boven den Golden Buzzer houden, mogen jullie hem geven.” De nieuwe wending doet de spanning meteen oplaaien.

Finale Belgium’s Got Talent 2021

Uiteindelijk zullen er dit seizoen dus 9 in plaats van 8 acts aantreden tijdens de spannende live finale van Holland’s Got Talent 2021 op vrijdag 19 november. Naast de Golden Buzzer van de jury, worden aan het einde van elke aflevering slechts 2 acts weerhouden. Eén finalist wordt meteen op het einde van elke show aangeduid door de jury, de andere bepaalt de kijker thuis. Zij kunnen aan het einde van elke show en na de aflevering stemmen op hun favoriete act. Dat kan via sms naar 6677 (€0,75/stem) of gratis via VTM.be. Het resultaat van de voting wordt in het begin van de volgende show bekendgemaakt. 

In de studioshow van vrijdag 12 november maakt de jury voor de laatste keer bekend wie voor hen naar de finale mag. Het resultaat van de voting van het publiek wordt op zaterdag 13 november om 12.00 ‘s middags bekendgemaakt op de Facebook-pagina van Belgium’s Got Talent. Nadien zijn de 9 talenten bekend die in de grote live finale op vrijdag 19 november zullen schitteren. Hier de namen die alvast bekend zijn…

Finalisten Belgium’s Got Talent 2021

 • Mini Droids (11 – 12 jaar uit Antwerpen): De vier breakdancers van Mini Droids zijn de eerste finalisten van Belgium’s Got Talent die nu bekend zijn.
 • Samuel (34 jaar uit Antwerpen): Breakdancer Samuel is de fiere coach van de Mini Droids. Daarnaast doet hij zelf ook mee aan Belgium’s Got Talent 2021. Hij is door het Vlaamse publiek beloond met een ticket voor de finale.
 • Jonas (17 jaar uit Liedekerke): De 17- jarige Jonas droomt ervan om de allereerste goochelaar te zijn die Belgium’s Got Talent wint.
 • Made2Move (11 – 44 jaar uit Wetteren): De dansers van Made2Move dromen van internationale podia en willen choreo’s maken voor wereldsterren als Beyoncé. De finale van Belgium’s Got Talent hebben ze in ieder geval gehaald.
 • Denis (11 jaar uit Herent): de jury liet de Extra Golden Buzzer knallen voor deze ijsschaatser.
 • Zoe Bizoe (32 jaar uit Gent): Deze dame is Burlesque artieste.
 • De Zandmuze (Colette, 63 uit Brasschaat): Zij neemt het publiek mee in een verhaal, dat ze laat zien met zand.
 • Youssef (27 jaar uit Brussel): Straatmuzikant Youssef ontroert tot tranen toe met een eigenzinnige versie van Nightcall van London Grammar.
 • Julie & Wout (11 jaar uit Izegem): Deze jonge dansers hebben het laatste finaleticket gewonnen, dankzij de VTM-kijkers.

Deelnemers studioshow 4 Belgium’s Got Talent

Dit zijn de acht halve finalisten uit de vierde studioshow van Belgium’s Got Talent.

 • Arthur (22 jaar uit Gingelom): is singer-songwriter. Hij kreeg tijdens de audities een complete black-out door de zenuwen. In de halve finale brengt hij het nummer Onzichtbare Piloot, dat hij nog dezelfde avond na zijn auditie schreef. Het liedje gaat over onzekerheid.
 • Alexandra (24 jaar uit Gent): is de laatste telg van de beroemde circusfamilie Malter, verbaast in de halve finale iedereen met een sexy, spectaculaire hoepelact. Ze zet de studio letterlijk in vuur en vlam. Net zoals tijdens de audities krijgt Koen Wauters de eer om haar te assisteren en de hoepels aan te geven. “Je hoort op een wereldpodium. Stel dat er voor de Olympische Spelen een openingsact nodig is voor de hele wereld en jij zou dit doen met de ringen en het Olympisch vuur, dan zou heel de wereld met open mond toekijken”, klinkt het bij de jury. 
 • Recrean Skippers (23 tot 25 jaar uit Oudenaarde): De wereldkampioenen rope skipping kregen tijdens de auditie de Golden Buzzer van het publiek. Dit keer verbazen ze iedereen met een explosieve choreografie boordevol unieke tricks. 
 • MTJ (18 tot 26 jaar uit Kortrijk): Ook het trio Morgane, Tuur en Jean Louis kregen de Golden Buzzer van het publiek. Voor de halve finale bedachten ze een moderne choreografie over de duistere periode van de coronapandemie, al gaat hun dans vooral over hoop.
 • Julie & Wout (11 jaar uit Izegem): Beste maatjes Julie en Wout brengen al dansend een prachtig hartverwarmend verhaal rond liefde en vriendschap op de tonen van ‘Ik heb je lief‘ van Maan.
 • De Toâpe Geraapte (38 tot 57 jaar uit Torhout): De muzikale tijgers van de Toâpe Geraapte zorgen voor de komische noot. Tijdens de audities zaten ze nog in hun boot, vanavond vallen ze er uit en nemen ze de kijker mee naar de bodem van de zee.  
 • PE Live (25 tot 37 jaar uit Brussel): Gospelkoor PE Live veroverde het hart van Bart tijdens de audities en ze kregen van hem de Golden Buzzer. Hun positive vibes verspreiden ze ook nu weer met een aanstekelijke medley waarbij niemand stil kan blijven zitten.  
 • Youssef (27 jaar uit Brussel): Straatmuzikant Youssef ontroert tot tranen toe met een eigenzinnige versie van Nightcall van London Grammar. Om zijn ouders te bedanken voor alle liefde die zij hem hebben gegeven, zingt hij zelfs enkele zinnen in het Arabisch. 

Kandidaten studioshow 3 Belgium’s Got Talent

Deze 8 kandidaten zorgen voor spektakel in de derde grote show van Belgium’s Got Talent:

 • Zoe Bizoe (32 jaar uit Gent): Burlesque artieste. Ze transformeert zich in de Franse koningin Marie Antoinette die haar noodlot tegemoet treedt. Haar gewaagde act is alvast niet weggelegd voor gevoelige kijkers… “Komt dit wel goed?!”, klinkt het bij An. 
 • Liz en Yannick (35 en 36 jaar uit Gent): dansen op originele choreografie. In een verlaten instelling brengen ze hun tango tot leven. “We gaan iets doen wat we zelf nog nooit gezien hebben in tango”, klinkt het bij het duo. En daar is An het alvast volledig mee eens: “Ik vind dit één van de acts die mij het meest verrast heeft tijdens heel dit seizoen. Niet alleen technisch maar ook qua creativiteit en showgehalte. Ik hou hier zo erg van!”
 • Wilk (41 jaar uit Gent): rockmuzikant, die in de halve finale met zijn bandleden het podium beklimt. De band brengt een zelfgeschreven nummer ‘Yes’ voor Wilks kersverse echtgenote Tan. En ook nu doen ze opnieuw een belofte: “We staan hier vandaag met een halve band. Als we de finale halen, dan komen we met de hele band”, lacht Wilk.
 • Diluna Productions (12 – 18 jaar uit Kapellen): De dansgroep veroverde in de audities niet alleen het gouden hart van Davy maar ook het publiek gaf hen een Golden Buzzer. Nu vrijdag openen ze de show met een wervelend circusspektakel. 
 • De Zandmuze (63 jaar uit Brasschaat): Colette zorgt met haar prachtige zandkunst voor een streepje poëzie. Ze neemt het publiek en de jury mee naar de onderwaterwereld van kapitein Nemo. 
 • Energetix (18 – 25 jaar uit Tienen): De dansers van Energetix werden na de audities beloond door het publiek met een Golden Buzzer. Dit keer knallen ze een explosieve choreografie over eenzaamheid en hoop. 
 • Denis (11 jaar uit Herent): Schaatskampioen Denis veroverde tijdens de audities de harten van het publiek en kreeg van hen een Golden Buzzer. Hij haalt opnieuw zijn beste pirouettes boven voor een spectaculaire choreografie op het ijs. 
 • Het Paaldanshuisje (28 en 34 jaar uit Oostakker): Chloe en Lisa brengen een bijzonder verhaal aan de paal boordevol spectaculaire stunts. Ze zijn twee mythologische godinnen die de zieltjes komen halen van de strijders op een slagveld.

Deelnemers studioshow 2 Belgium’s Got Talent

Deze 8 kandidaten zorgen voor spektakel in de tweede grote show van Belgium’s Got Talent:

 • Moving Fire Arts (Saar en Ruslan, beide 38 jaar uit Antwerpen). Zij zorgen voor een vurige tango met zuiderse vibes.
 • The Kaling Brothers (18 en 22 uit Maasmechelen) brengen een explosieve combinatie van breakdance en Capoeira. Als dansen niks wordt, dan dromen de broers – die alles samen doen – van hun eigen kapsalon.
 • A Lot(te) of bass (11 jaar uit Bree): De 11- jarige Lotte was de allereerste kandidaat op het podium in Belgium’s Got Talent. Ze baste iedereen weg tijdens de audities en kreeg heel de zaal aan het dansen. Vanavond neemt ze haar band mee. De 4 tieners knallen een medley vol rockhits. 
 • Wik Oostende (14 – 18 jaar uit Oostende): De trampolinespringers uit Oostende kregen tijdens de audities de Golden Buzzer van het publiek. Deze studioshow zorgen ze opnieuw voor adrenaline op de trampoline. Ze nemen de kijker mee naar de jungle waar het verhaal van Tarzan en Jane tot leven komt. 
 • Kona en Kato (15 en 16 jaar uit Assenede): Kona en Kato, de Golden Buzzer van An in de audities, brengen met hun moderne choreografie een emotioneel verhaal over hoe moeilijk het is als meisje om te kunnen gaan voor je dromen. An is erg benieuwd of de dames haar opnieuw van haar sokken zullen blazen.
 • TK Russell (27 jaar uit Gent): TK Russell brengt een cover van Michael Jackson, de King of pop. Hij haalt zijn beste zang- en dansmoves boven met Wanna be startin’ something. Hij zingt zelfs een stukje in het lingala, zijn moedertaal.
 • Jonas (17 jaar uit Liedekerke): De 17- jarige Jonas droomt ervan om de allereerste goochelaar te zijn die Belgium’s Got Talent wint. Deze week schakelt hij Ruth in als zijn bevallige assistente op het podium. Hij maakt gebruik van de gsm van Davy, de horloge van An en de portefeuille van Bart. Als ze die maar terugzien… 
 • Made2Move (11 – 44 jaar uit Wetteren): De dansers van Made2Move dromen van internationale podia en willen choreo’s maken voor wereldsterren als Beyoncé. Met hun act dienen ze hun spontane sollicitatie in en doen ze vooral een gooi naar een ticket voor de finale in Belgium’s Got Talent. 

Kandidaten studioshow 1 Belgium’s Got Talent

Deze 8 kandidaten zorgen voor spektakel in de eerste grote show van Belgium’s Got Talent:

 • TNT crew (19 – 30 jaar uit Deinze): De acrobaten van TNT crew werden tijdens de auditieshows beloond met een Golden Buzzer van Koen & Laura en van de kijkers thuis. In de studioshow gaan de sympathieke spring-in-’t-velds voor nóg meer spektakel met een nieuwe trampolineact.
 • Sally Monella (28 jaar uit Antwerpen): Zingen en entertainen zit showqueen Sally Monella in het bloed. Met een bigbandmedley en bijhorende act drijft ze het showgehalte vrijdag stevig op. En dat allemaal live gezongen!
 • Afrodiziak (9 – 21 jaar uit Brussel): De Brusselse vrienden van Afrodiziak brengen een mix van hiphop en Afrodance. Voelen ze zich in de studio even hard in hun sas dan in hun natuurlijke habitat: de straat?
 • The Dancing Collies (2 en 25 jaar uit Assendelft, NL): In de auditieshows konden doggydancer Amber en haar Border Collie Nymeria zelfs An Lemmens overtuigen met hun act. Voor hun nieuwe act haalt Bart Peeters er een extra jurylid bij: zijn eigen hond Pebble.
 • Mindgames (28 – 46 jaar uit Hasselt): Piet, Stefan en Kurt willen de jury van hun sokken blazen met een nieuwe mentalisme-act. En daarvoor doen ze ook een beroep op het publiek in de studio.
 • Mini Droids (11 – 12 jaar uit Antwerpen): De breakdancers van Mini Droids haalden in de auditieshows de Golden Buzzer van Ruth Beeckmans binnen. Nu vrijdag hopen ze opnieuw te overtuigen en dansen ze voor de gelegenheid “op muziek uit de jeugd van Ruth”.
 • Samuel (34 jaar uit Antwerpen): Samuel is de fiere coach van de Mini Droids maar staat vrijdag ook zelf op het grote podium. Met zijn benen die sneller zijn dan zijn schaduw brengt hij een breakdanceact die stoer, maar ook breekbaar is.
 • Mother Mercury, Lievegem (32 – 39 jaar): Queen Tribute band Mother Mercury trakteert Vlaanderen op een nieuwe straffe performance. Ze lieten de kijker mee bepalen welk nummer ze in de studioshows zouden brengen. Blazen ze met Don’t Stop Me Now iedereen weg?

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 oktober 2021 /