De Top 4000 Muziekquiz met deze deelnemers op SBS6

De Top 4000 Muziekquiz met Gerard Ekdom is inmiddels een vaste waarde geworden aan het eind van het jaar. Vanaf vanavond – maandag 19 december – kun je tot en met vrijdag 23 december iedere avond om 21.30 uur naar deze quiz kijken. Ontdek hier alvast meer over De Top 4000 Muziekquiz deelnemers.

De Top 4000 Muziekquiz

De grootste en meest gevarieerde hitlijst van Nederland in spelvorm is terug met een derde seizoen. Ook in 2020 en 2021 schreven we al over deze quiz, die volledig in het teken staat van de Top 4000 van Radio 10. Quizmaster en radio-dj Gerard Ekdom ontvangt duo’s van bekende Nederlanders in zijn knusse chalet.

De Top 4000 Muziekquiz deelnemers

De Top 4000 Muziekquiz deelnemers in 2022 zijn onder meer rapper Donnie, Jamie Westland, Spike, John de Bever, Jaap Reesema en Irene Moors te gast. Over een aantal van deze deelnemers hebben we op VlaamsKijken natuurlijk de afgelopen tijd al meer geschreven.

  • Rapper Donnie is op dit moment ook te zien in de Kookklunzen jury. Hij heeft daarnaast diverse programma’s voor Prime Video gemaakt.
  • Jamie Westland is dj, maar natuurlijk vooral bekend als de drummer van DI-RECT. Op SBS6 zag je hem eerder in het programma Car Wars.
  • Spike is dan weer gitarist bij DI-RECT. Hij vormde samen met Cesar Zuiderwijk en Angela Groothuizen de jury van The Tribute – Battle of the Bands. Dit programma wordt eveneens gepresenteerd door Gerard Ekdom. Wist je dat er een tweede seizoen van The Tribute – Battle of the Bands komt?
  • John de Bever leerden we als deelnemer aan Expeditie Robinson beter kennen. Het leverde hem zelfs zijn eigen realityserie op. Inmiddels zijn De Bevers toe aan seizoen 2.
  • Jaap Reesema was één van de smaakmakers van Beste Zangers 2022. De lezers van VlaamsKijken kennen hem ook van Regi Academy seizoen 2. Recent zagen we hem in Beste Zangers Special voor KiKa. En in 2023 is hij deelnemer in Liefde voor muziek.
  • Irene Moors was recent te zien in de tv-serie Five Live als Ellen Boetzelaer, daarnaast speelde ze in de film Hart op de Juiste Plek.

Gerard Ekdom

Wist je dat presentator Gerard Ekdom recent ook op tv te zien was? Hij is ontmaskerd als Ridder in The Masked Singer seizoen 4.

Foto: William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 december 2022 /