Beste Zangers Special voor KiKa met deze artiesten

Liefhebbers van Beste Zangers kunnen vanavond – donderdag 8 december – om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO1 kijken naar de Beste Zangers Special voor KiKa. De artiesten in Beste Zangers KiKa zijn Henk Poort, Glen Faria, Maria Fiselier, Tabitha, Jaap Reesema en Tania Kross. Ontdek in dit bericht alles over de aflevering. Daarnaast hebben we ook leuk nieuws; zeker voor ieder die vorig seizoen van Jaap Reesema in Beste Zangers heeft genoten.

Beste Zangers KiKa

Beste Zangers is dit jaar nog één keer terug met een eenmalige special in samenwerking met Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Henk Poort, Glen Faria, Maria Fiselier, Tabitha, Jaap Reesema en Tania Kross dragen KiKa een warm hart toe en zingen daarom de mooiste duetten in deze Beste Zangers special. Hiermee willen ze het belang van dit goede doel onder de aandacht te brengen.

Beste Zangers Special voor KiKa

Beste Zangers is het bewijs van wat de kracht van samenwerking los kan maken. Daarom zingen de artiesten in deze speciale aflevering de mooiste duetten om extra aandacht te vragen voor KiKa en alle kinderen die te maken hebben met kanker. Glen Faria, Maria Fiselier en Tabitha bezoeken alledrie een gezin waarbij kinderkanker onderdeel van hun leven is of is geweest. Zo gaat Glen op bezoek bij Jans, een 11-jarig meisje met acute lymfatische leukemie. Tabitha bezoekt Lizzy, bij wie op 5-jarige leeftijd een hersentumor werd geconstateerd. En Maria ontmoet de ouders van Sam, die vorig jaar helaas is overleden aan kanker.

Artiesten Beste Zangers KiKa

Artiesten Beste Zangers Special voor KiKa zijn Henk Poort, Glen Faria, Maria Fiselier, Tabitha, Jaap Reesema en Tania Kross. We zetten op een rijtje wanneer je ze in Beste Zangers zag en waar je ze verder van kunt kennen. Over Jaap Reesema hebben we nog een extra leuk nieuwtje.

  • Henk Poort zag je in 2019 in Beste Zangers. Hij scoorde met zijn versie van Sound of Silence – in de versie van Disturbed – toen een grote hit. je zag hem verder in Aria, We Want More en zijn voorstelling Ik ben mijn lied.
  • Glen Faria was eerder al te zien in de Beste Zangers Songfestival special. Hij deed in 2018 mee aan Beste Zangers. Dit jaar zag je Glen Faria als deelnemer aan Wie is de Mol? 2022. Liefhebber van dit programma? Dan wil je dit vast ook wel lezen: (Wie is) De Mol 2023.
  • Maria Fiselier zag je als presentatrice van het Prinsengrachtconcert 2022. Ze was net als Glen Faria te zien in Beste Zangers 20218.
  • Tabitha deed mee aan Beste Zangers 2020. Je kent Tabitha verder van de documentaire Mooi zoals je bent en het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik.
  • Jaap Reesema was één van de smaakmakers van Beste Zangers 2022. De lezers van VlaamsKijken kennen hem ook van Regi Academy seizoen 2.
  • Tania Kross was een van de artiesten in Beste Zangers 2017. Ze was net als Glen Faria te zien in de Beste Zangers Songfestival special. Met Henk Poort zag je haar in Aria en vorig jaar deed ze ook mee aan Kerstduetten.

Jaap Reesema in Liefde voor Muziek

Jaap Reesema zal te zien zijn als één van de artiesten in Liefde voor Muziek 2023 (wil je dit niet missen, lees dan het bericht en ontdek hoe je het vanuit Nederland kunt volgen). In dit seizoen zien we hem met artiesten als DAAN, Günther Neefs, K3, Metejoor, Portland en Stef Bos. En laten we die laatste nu ook al eerder in Beste Zangers hebben gezien, namelijk in Beste Zangers 2020. Daarnaast is er nog meer goed nieuws: begin 2023 komt eindelijk het nieuwe album van Jaap Reesema uit. Je kunt de cd Als je Voor Me Staat van Jaap Reesema nu bestellen.

Anita Meyer

In deze aflevering geen hoofdgast, maar Jan Smit heeft Anita Meyer uitgenodigd om naast hem plaats te nemen als ambassadeur van één van de belangrijkste partners van KiKa, het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Kinderkanker is nog altijd doodsoorzaak nummer één door ziekte onder kinderen in Nederland. Elke drie dagen sterft er één kind aan deze vreselijke ziekte. Tijdens de uitzending kan er worden gedoneerd aan KiKa. Met donaties kan het Prinses Máxima Centrum worden uitgebreid, zodat nog meer onderzoekers aan de slag kunnen om de strijd tegen kinderkanker aan te gaan.

Beste Zangers KiKa kijken

Beste Zangers KiKa is op donderdag 8 december om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO1 te kijken. Daarnaast kun je de aflevering natuurlijk ook terugkijken via NPO Start en NPO Plus. Wil je dit vanuit België doen, zorg dan voor een VPN Verbinding en zet de server op Nederland voordat je naar npostart.nl surft.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 december 2022 /