De Bevers seizoen 2 met John de Bever en Kees Stevens

Heb jij genoten van De Bevers seizoen 1, dan zit je nu waarschijnlijk weer voor de buis. John de Bever en Kees Stevens zijn iedere woensdagavond om 20.30 uur namelijk weer op RTL5 te zien met De Bevers seizoen 2. Ontdek meer over de avonturen die het duo beleven in het tweede seizoen van hun realityserie. En we geven je meteen een aantal leuke reality-kijk-tips.

De Bevers seizoen 2

In het tweede seizoen investeren De Bevers in een frikandellenkraam in Kroatië. ze duiken het zwembad in bij Corry Konings. Kees Stevens overweegt een haartransplantatie ondanks zijn diepgewortelde angst voor naalden. John de Bever haalt herinneringen op met zijn enige vrouwelijke vlam ooit – Annie Schilder. En John de Bever en Kees Stevens kopen een nieuw huis in hun geliefde Spanje.

John den Bever en Kees Stevens

En dan hebben we de kerstfanreis naar Almelo nog niet genoemd en natuurlijk Johns optredens waarbij altijd het dak eraf gaat. Verder is Kees Stevens nog steeds heel druk met het verkrijgen van een six-pack, waarvoor hij allerlei sporten uitprobeert en wordt getraind door onder anderen fitfluencer Sam Hoogland. John de Bever krijgt versterking in zijn zaalvoetbalteam. Oma heeft ook weer een rolletje in De Bevers seizoen 2. En ook de vader van John de Bever zien we terug in het tweede seizoen van de realityreeks van John de Bever en Kees Stevens.

De Bevers kijken

Wil je De Bevers kijken? Dat kan sinds woensdag 26 oktober iedere week om 20.30 uur bij RTL5. De afleveringen staan daarnaast ook op Videoland. Sterker nog: daar kun je iedere woensdag een aflevering vooruit kijken. Vanuit België is het helaas nog niet mogelijk om naar de realityshow van De Bevers te kijken.

Reality show tips

Gelukkig kan ik qua realityshows wel een aantal tips geven. We kennen natuurlijk de series van bijvoorbeeld De Meilandjes en de Familie Gillis. Of wat denk je van De Planckaerts en De Vehrulstjes. Of zouden jullie een reality show willen zien van een andere bekende Nederland of bekende Vlaming?

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

16 november 2022 /