Het Huis seizoen zeven met Eric Goens en deze acht gasten

Het Huis seizoen zeven start vanavond – dinsdag 2 november – om 20.40 uur op Eén. In dit seizoen ontvangt Eric Goens weer acht inspirerende gasten. Hij trapt af met Eddy Planckaert. De andere gasten van Huis seizoen zeven zijn Marco Borsato, Ingeborg Sergeant, Kevin Janssens, Aster Nzeyimana, Mathias Coppens, Conner Rousseau en Wendy Van Wanten. Ontdek meer over dit seizoen.

Seizoen zeven Het Huis

De opzet van Het Huis is inmiddels welbekend: de gasten worden ontvoerd uit hun gewone leefwereld en verblijven 24 uur in het huis, waar ook een mystery guest langskomt die de gast kent. Geen afleidingen, geen partners of kinderen, alleen de confrontatie met hun eigen leven passeert de revue. Van de sportkamer, over de kinderkamer en de fotokamer, tot de boomhut. Het huis is voor de gast een confrontatie met zichzelf: soms keihard of verbijsterend, soms ontroerend of verhelderend. Het Huis is een programma van Bargoens.

Eddy Planckaert

Zo zal Eddy Planckaert zoals gewoonlijk de kijker aan het lachen brengen, maar ook ontroeren en verbazen. Eric Goens fietst met Eddy langs diens opmerkelijke levensweg en laat geen anekdote onbesproken. “Iedereen denkt alles al te weten over Eddy Planckaert, maar de vierentwintig uur in Het huis hebben het tegendeel bewezen.” Op dit moment is Eddy Planckaert op tv met een Nieuw seizoen Château Planckaert.

Marco Borsato

Ook zanger Marco Borsato legt een ganse dag en nacht zijn ziel bloot in het huis. Eric Goens pikt Marco uitzonderlijk niet thuis op met zijn oldtimer, maar ontmoet hem op een plek in Vlaanderen die onze noorderbuur heel nauw aan het hart ligt. Marco vertelt bij Eric zonder omwegen over de moeilijke periode die hij en zijn partner Leontine hebben doorstaan.

Gasten Het Huis seizoen zeven

Wie er voor de rest nog op bezoek komt? In willekeurige volgorde: tv-figuur Ingeborg Sergeant (die nu in K2 zoekt K3 te zien is als jurylid), acteur Kevin Janssens, sportjournalist Aster Nzeyimana, presentator Mathias Coppens en Vooruit-voorzitter Conner Rousseau.

Wendy Van Wanten

De laatste en achtste gaste is niemand minder dan Wendy Van Wanten. Al noemen we haar beter Iris Vandenkerckhove, want haar alter ego heeft ze voor de gelegenheid thuisgelaten. Het televisie-icoon zet haar showbizzknop uit en toont zich van haar meest ongeziene kant. Haar mystery guest bezorgt haar een enorme verrassing.

Foto: Eén

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 november 2021 /