Genomineerden én artiesten Het Gala van de Gouden K’s 2022

Het Gala van de Gouden K’s 2022 vindt vanavond – zaterdag 21 januari 2023 – plaats in Paleis 12. Ontdek hier alles over de genomineerden, de uitreikers en de artiesten die optreden, zoals #LikeMe, Metejoor en Pommelien. Kijk vanaf 18.30 uur op Ketnet en om 19.40 uur op Eén. Daarnaast zie je de show ook via VRT MAX, Ketnet-app of Ketnet.be.

Het Gala van de Gouden K’s 2022

Het Gala van de Gouden K’s is aan zijn tiende editie toe. Dat het Gala met zijn tien edities ondertussen een gevestigde waarde geworden is in showbizzland, blijkt uit de lijst met uitreikers van awards. De Gouden K’s worden uitgereikt door niemand minder dan Natalia, Sven De Leijer, Jens Dendoncker, Aster Nzeyimana, Danira Boukhriss Terkessidis, Kawtar Ehlalouch, K3, Samson & Marie en vele anderen.

Optredens artiesten Gala Gouden K’s

Het Gala van de Gouden K’s 2022 belooft weer een wervelende, spectaculaire show te worden met optredens van bekende artiesten. Straffe optredens, felbegeerde awards, de coolste uitreikers en het meest fantastische publiek: dat zijn de ingrediënten voor dit niet-te-missen feestje. Tijdens de show komen de Ketnetters te weten wie of wat in 2022 in de media en showbizz het populairste was bij de Vlaamse kinderen. Met spetterende optredens van artiesten als #LikeMe, Metejoor, Pommelien Camille en Regi.

Genomineerden Gouden K’s 2022

Tijdens de spetterende awardshow komen de Ketnetters te weten wie of wat in 2022 in media, showbizz of sport het populairste was bij de Vlaamse kinderen. Tijdens het Gala worden awards uitgereikt in 10 categorieën. Wie wint, is de keuze van de Ketnet-kijker. Duizenden kinderen brachten in december hun stem uit via de Ketnet-app en Ketnet.be.  De Gouden K voor ‘Outfit van de avond’ wordt tijdens het Gala zelf gekozen. Nieuw dit jaar is de categorie ‘Surprise van het jaar’. 

Gouden K’s show kijken

Wie heeft het afgelopen jaar indruk gemaakt op de Ketnetters, wie is hen opgevallen en heeft hen verbaasd? Kom het te weten tijdens het Gala van de Gouden K’s. Het Gala van de Gouden K’s vindt plaats op zaterdag 21 oktober 2023 in Paleis 12. De show wordt live uitgezonden op Ketnet en zal ook te zien zijn op Eén op zaterdag 21 januari. Volg het verder live op Ketnet, Ketnet.be, VRT MAX en in de Ketnet-app.

Genomineerden Het Gala van de Gouden K’s 2022

Artiest

Wist je dat er telenovelle met Camille Dhont wordt opgenomen? En dat Pommelien Thijs in Knokke Off de hoofdrol speelt?

Ketnet-serie

Ketnet-programma

Familieprogramma

Song

  • Ongewoon van Pommelien Thijs
  • Ferrari van James Hype & Miggy Dela Rosa
  • Geen Tranen Meer Over van CAMILLE
  • Warrior van Oscar and the Wolf

Ketnet-acteur

TikTok-ster

  • Timon Verbeeck (@timonverbeeck)
  • Steffi Merci (@steffimercieeee)
  • Sarkis Sako (@iamsarkis)
  • Bert De Kock (@bertnoternie)

YouTube-hit

Surprise

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

11 december 2022 /