Hoofdrol Camille Dhont in muzikale telenovelle VTM – 2024 op tv

Camille Dhont speelt de hoofdrol in de nieuwe muzikale telenovelle, die in de loop van 2024 op tv te kijken is bij VTM. Deze nieuwe telenovelle, waarbij de titel nog eventjes geheim is – net als de rest van de cast – is de opvolger van telenovelle Lisa.

Nieuwe muzikale telenovelle VTM

VTM heeft vandaag bekendgemaakt dat er – in navolging van Lisa – weer een nieuwe telenovelle wordt gemaakt voor de zender. Het wordt een muzikale telenovelle op VTM met Camille Dhont (die je kent als zangeres, van Miss Poes en #LikeMe-actrice) in de hoofdrol. Op dit moment weten we alleen iets meer over het verhaal van deze tv-serie, maar de naam en cast van deze nieuwe telenovelle blijft nog even geheim. Natuurlijk delen we het als we meer weten.

Op de hoogte blijven: volg ons op Instagram, kom bij de nieuwe FB-goep en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Camille Dhont 

Camille Dhont vertelt enthousiast over haar hoofdrol in de nieuwe muzikale telenovelle van VTM: “De combinatie van zingen, dansen en acteren: dat is hoe het sprookje voor mij zo’n drie jaar geleden is begonnen. Dat ik de drie dingen die ik het liefste doe nu opnieuw mag combineren in een nieuw sprookjesverhaal is gewoon geweldig. Zelf hou ik erg veel van het telenovelle-genre. Niets gezelliger dan onder een dekentje meeleven met een romantisch en dromerig verhaal, dat tegelijk spannend en meeslepend is. Ik kijk er enorm naar uit om nu zelf deel uit te maken van dat sprookje en in de huid te kruipen van een jong meisje dat haar dromen wil najagen, zoals ook ik dat heb gedaan.”

Telenovelle met Camille Dhont

De telenovelle wordt opnieuw een modern sprookje, dat dit keer overgoten wordt met een muzikale saus. Wat je kunt verwachten van deze serie met Camille Dhont in de hoofdrol? De reeks vertelt het verhaal van een bijzonder talentvol meisje met een gouden stem, dat verplicht wordt haar talent voor de buitenwereld te verbergen. Hoe hard ze ook droomt van een leven vol zang en muziek. Het hoofdpersonage uit de telenovelle wordt vertolkt door zangeres, actrice én popsensatie van het moment Camille Dhont. In de loop van 2024 komt-ie op tv en zullen we dus afscheid van Lisa moeten nemen.

Cast telenovelle Camille Dhont

De opnames van de nieuwe telenovelle met Camille Dhont in de hoofdrol starten in 2023. De uitzendingen volgen in 2024 bij VTM, als opvolger van Lisa. De titel van de reeks en de volledige cast is nog eventjes geheim. VTM laat weten, dat ze ‘m later bekendmaken… Natuurlijk houden we je via onze social media en de nieuwe FB-goep op de hoogte.

Acteurs en actrices gezocht voor serie met Camille Dhont

Wist je dat je zelf ook mee kunt spelen in deze nieuwe tv-serie met Camille Dhont van VTM? Productiehuis Heartmade Media is op dit moment namelijk op zoek naar acteurs en actrices, die kunnen acteren en beschikken over een muzikaal talent. Voor dit grote, muzikale fictieproject zoeken ze acteurs en actrices tussen de 18 en 28 jaar.

Inschrijven voor casting

Begin november organiseert Heartmade Media een grootschalige casting. Iets voor jou? Dit verwachten ze: “Stuur je kandidatuur in met cv, foto-, video- & audiomateriaal dat ons in staat zal stellen een eerste selectie te maken. We verwachten 3 filmpjes (waaronder eentje waarin je jezelf voorstelt, eentje waarin je acteert en eentje waarin je muzikaal iets neerzet).” Klik hier om je aan te melden.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

6 oktober 2022 /