Homo Universalis met kinderen op Ketnet | Stem: Joke Emmers

De populaire rubriek Homo Universalis uit Iedereen Beroemd heeft nu ook een kinderversie. Vanaf vandaag – maandag 6 september – kun je dagelijks rond 19.50 uur kijken naar de strijd van de kinderen tussen de 10 en 12 jaar. Actrice Joke Emmers is de stem achter Homo Universalis Ketnet.

Homo Universalis Ketnet

Vanaf maandag 6 september brengt Ketnet met Homo Universalis Ketnet een eigen versie van de succesvolle rubriek op het scherm. Geen sukkelende boomers maar 25 enthousiaste kinderen tussen 10 en 12 jaar nemen het tegen elkaar op om de titel te veroveren van de allereerste Homo Universalis Ketnet. Ook de stem van het programma kreeg een verjongingskuur.

Deelnemers Homo Universalis Ketnet

In totaal hebben meer dan drieduizend kinderen zich aangemeld, omdat ze mee wilden werken aan deze kindervariant van de populaire Iedereen beroemd-rubriek. De 25 kinderen komen uit alle hoeken van het land: 6 kinderen uit Oost-Vlaanderen, 9 kinderen uit Antwerpen, 4 kinderen uit West-Vlaanderen, 2 kinderen uit Limburg en 4 kinderen uit Vlaams-Brabant.

Joke Emmers

Niemand minder dan Joke Emmers is de stem achter dit programma. Je kent haar bijvoorbeeld uit het eerste seizoen van Beau Séjour. Daarnaast speelde ze een geweldige hoofdrol in LEEF. Op dit moment is ze daarnaast op tv te zien in het nieuwe seizoen van Loslopend Wild. Ik ben daarnaast heel erg nieuwsgierig naar Billie vs Benjamin, waarin ze de rol van Marie voor haar rekening neemt.

Kijken

Dit programma is te kijken vanaf maandag 6 september omstreeks 19.50 uur van maandag tot vrijdag op Ketnet, Ketnet.be, VRT NU en in de Ketnet-app. Rond dat tijdstip kun je ook naar de volwassen editie kijken in Iedereen Beroemd seizoen 10.

De Alleskunner

In Nederland ken je dit programma als De Alleskunner. In Nederland kunnen we dit najaar kijken naar het derde seizoen van deze show. Daarnaast is er nu De Alleskunner VIPS. Over een Nederlandse junior editie van De Alleskunner is nog niets bekend.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

6 september 2021 /