Dorian Liveyns in cast telenovelle Lisa als Gerben (gastrol)

Dorian Liveyns behoort vanaf nu ook tot de cast van telenovelle Lisa; hij speelt de gastrol van Gerben. Gerben is het ex-vriendje van Gijs. Dorian Liveyns – die je ook kunt kennen als de-man-van James Cooke – is vrijdag voor het eerst als Gerben in telenovelle Lisa te zien.

Dorian Liveyns als Gerben in Lisa

We zien Dorian Liveyns in telenovelle Lisa als Gerben, een ex-vriendje van Gijs aka Gizmo. Dit personage wordt gespeeld door Maarten Ketels, die inmiddels al weer een aantal afleveringen tot de vaste cast van Lisa hoort. De onverwachte ontmoeting tussen Gerben en Gijs is niet echt naar de zin van diens partner Gert (Bert Verbeke). Waarom heeft Gijs hem nooit over Gerben verteld?

Acteur Dorian Liveyns

Veel kijkers zullen Dorian Liveyns kennen als de-man-van James Cooke. Maar wist je dat de 29-jarige acteur veel ervaring in het theater heeft? Zo zag je hem al naast Lisa hoofdrolspeelster Tinne Oltmans in de musical Mamma Mia. Maar hij speelde bijvoorbeeld ook mee in musicals als Daens en 40-45. Op tv was hij als prins al te zien in Prinsessia: Het prinselijke Bal en als picollo in K3 Love Cruise. Samen met zijn man was recent nog te zien in een aflevering van Bake off Vlaanderen.

Ervaring bij musicals

Dorian Liveyns deed eerst een vooropleiding musicaltheater aan De Kunsthumaniora Brussel en ging later Musicaltheater studeren aan de prestigieuze Fontys Hogeschool voor de Kunsten in het Nederlandse Tilburg. Dorian Liveyns zien we niet alleen als acteur, maar ook achter de schermen. Zo was hij betrokken bij de laatste Ketnet musical. Je zag hem daarnaast in het eerste seizoen van James De Musical. Wist je dat de opnames van James De Musical seizoen 2 er ook al op zitten. Of we Dorian Liveyns daarin ook gaan zien, durf ik nog niet te zeggen…

Wist je dat het einde van Lisa is aangekondigd; daarna volgt een nieuwe telenovelle met Camille.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

14 oktober 2022 /