Maarten Ketels in cast telenovelle Lisa als Gijs Goeminne (Gizmo)

Maarten Ketels behoort vanaf nu tot de cast van telenovelle Lisa; hij speelt de rol van Gijs Goeminne a.k.a Gizmo. Vanaf vandaag – vrijdag 9 september – is hij te zien in de telenovelle van VTM. Als nieuwe barman verdiept hij zich in het reilen en zeilen van de klanten van ’t Excuus.

Maarten Ketels

Met Maarten Ketels wordt een ervaren Vlaamse acteur toegevoegd aan de cast van Lisa. Zo zagen we hem eerder in films en series als Groenten uit Balen, De Rodenburgs, Danni Lowinski, Code 37, Witse, Dubbelleven en meer recenter in De Luizenmoeder en Onder Vuur. Verder zal hij te zien zijn in de nieuwe tv-serie Arcadia (waarin ook zijn vriendin Lynn van Royen een hoofdrol heeft). Verder heeft hij binnenkort enkele draaidagen gepland voor Het geheugenspel; de nieuwe film van Jan Verheyen naar het boek van Nicci Frenche. En we zien hem terug in de politieserie Juliet, die voor Eén wordt gemaakt. Maar voor het zover is, kunnen we dus dagelijks genieten van Maarten Ketels als Gizmo in telenovelle Lisa.

Heet hem welkom onder dit bericht op Instagram!

Maarten Ketels over personage Gizmo

Maarten Ketels vertelt het volgende over zijn personage Gijs Goeminne, die we – na het overlijden van Lars – als barman zien in ’t Excuus.. “Niemand weet eigenlijk echt waar Gijs a.k.a. Gizmo vandaan komt. Sommigen fluisteren dat hij geboren is tijdens een Chinees experiment waarbij ze fluorescerende springballen probeerden te kruisen met zaadcellen. In elk geval: Gizmo is licht radioactief en hij vindt het leven te moeilijk om lastig te doen of te zagen.”

Kom voor meer Lisa-nieuws bij onze Facebook-groep.

Rol in Lisa voor Maarten Ketels

Hoe het voor de acteur is om mee te spelen in telenovelle Lisa? Maarten Ketels vertelt: “Het is een cadeau om als speler in de rollercoaster van Lisa-land terecht te komen. Samen met Hilde De Baerdemaeker, Bert Verbeke en heel het fantastische creatieve team achter Lisa liggen we elke dag op de set strijk van het lachen. Ik hoop dat ons gezamenlijk plezier mag verder resoneren. Here comes Gizmo!”

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 september 2022 /