Ketnet Trefbal Royale seizoen 2 mét deze teams en deelnemers

Wie wordt de Ultieme Trefbal Kampioen tijdens Ketnet Trefbal Royale seizoen 2? Vanaf vrijdag 1 juli zijn de wedstrijden te zien op Ketnet.be en de in de Ketnet-app. In totaal doen er acht teams mee. Daar zijn de Vlaamse (kinder) series zeer goed bij vertegenwoordigd met teams van Meisjes, #LikeMe, Thuis en 3HZ. Zij nemen het in het tweede seizoen van Ketnet Trefbal Royale op tegen teams van de Ketnetband, MNM, TikTok en de nieuwe Ketnet-wrappers.

Ketnet Trefbal Royale seizoen 2

Benieuwd hoe Ketnet Trefbal Royale werkt? Dit zijn de spelregels! Telkens worden er drie rondes gespeeld, waarin twee teams van drie personen het tegen elkaar opnemen. Ze spelen twee gewone rondes en één Ronde Royale. Die laatste ronde belooft hilarisch te worden. Althans, dat was-ie in het eerste seizoen absoluut.

Ronde Royale

Tijdens de Ronde Royale moeten de teams elkaar proberen te raken met iets anders dan een bal. Wat? Dat weten ze pas tijdens het spel. Er staat namelijk een mystery box met het materiaal, waarmee ze elkaar in de laatste ronde mogen bestoken. Waar je aan moet denken? Nou… in Ketnet Trefbal Royale seizoen 1 ging het bijvoorbeeld over kussens en gevulde pamers.

Teams Ketnet Trefbal Royale

Nieuwsgierig naar de acht teams die meedoen? Dat zijn allemaal teams met bekende Ketnet-gezichten, zoals de Ketnet-wrappers. Maar ook acteurs en actrices uit Ketnet-series als Meisjes, #LikeMe en 3HZ. Er is zelfs een team van Thuis, MNM, de Ketnetband en TikTok.

Deelnemers Ketnet Trefbal Royale seizoen 2

Ben je nieuwsgierig naar de teams van Ketnet Trefbal Royal seizoen 2? We zetten ze voor je op een rijtje, waarna we per team de deelnemers aan het tweede seizoen bespreken.

  1. Meisjes
  2. #LikeMe
  3. Wrappers
  4. TikTok
  5. Thuis
  6. Ketnetband
  7. 3HZ
  8. MNM

Meisjes

Het team van Meisjes bestaat natuurlijk uit Alycia Metdepenningen, Jackie Gilles, Lore Heremans en Amira Elwaleed. Dit zijn de actrices waar we al een aantal seizoenen van mogen genieten in de Ketnet-serie Meisjes.

#LikeMe

Voor het #LikeMe komen deze keer Maksim Stojanac, Lotte De Clerck en Francisco Schuster uit. Die laatste heeft ervaring, want hij speelde ook voor #LikeMe mee in Ketnet Trefbal Royale seizoen 1.

Ketnet Wrappers

Het team van de Ketnet Wrappers in seizoen 2 van Trefbal Royale wordt gevormd door de nieuwe wrappers: Héritier Tipo, Thomas De Smet en Nidal van Rijn. Een mooie vuurdoop voor deze jonge gasten. Meer weten: hier stellen we de nieuwe wrappers aan je voor.

TikTok

Team TikTok wordt tijdens Ketnet Trefbal Royale gevormd door Elias Verwilt, Timon Verbeeck en Bert De Kock. Voor Elias Verwilt is het – net als voor Francisco Schuster – de tweede keer dat hij meedoet aan deze bijzondere wedstrijd. Vorig jaar deed hij mee samen met Steffie Merci en Jonatan Medar.

Thuis

In het team van Thuis zien we ook bekende gezichten, zoals Yemi Oduwale, Nawfel Bardad-Daidj en Daphne Paelinck. Yemi Oduwale kennen we niet alleen uit Thuis, maar hij behoorde ook tot de cast van Dertigers en deed mee aan Dancing With The Stars. Daphne Paelinck en Nawfel Bardad-Daidj spelen in Thuis de rol van Adil en Christine. Wist je trouwens dat Daphne Paelinck ooit debuteerde op Ketnet; ze speelde namelijk Nele in Spring.

Ketnetband

De Ketnetband wordt vertegenwoordig door Gio Kemper, Lotte Stevens en Jasper Heyman. Gio Kemper en Lotte Stevens zijn natuurlijk ook bekende Ketnet-gezichten. Zo ken je Gio uit de Nachtwacht en als Duiker in The Masked Singer. En Lotte Stevens is de nieuwe Mega Mindy en zag je eerder in Hoodie. Met dat team deed ze vorig jaar ook al mee aan Ketnet Trefbal Royale. Jasper Heyman leerden we dan weer kennen als Noah De Smidt in Campus 12.

3HZ

Voor 3HZ doen Junes Callaert, Arthur Hermans en Maja Aziza mee aan Ketnet Trefbal Royale seizoen 2. Wist je dat zij eveneens opnieuw op tv zijn met nieuwe afleveringen van 3HZ? Het tweede seizoen start namelijk ook op 1 juli.

MNM

MNM staat aan de start van deze wedstrijd met Robin Keyaert, Laura Govaerts (die je ook kent van Vlaanderen Vakantieland) en Kawtar Ehlalouch. Wist je dat Robin Keyaert de zoon is van Ingeborg? Samen met Kawtar vormt Robin het nieuwe ochtendduo van MNM.

Foto: Ketnet

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 juni 2022 /