Wie is Miss Poes in The Masked Singer België?

Wie is Miss Poes in The Masked Singer België? Vanavond – vrijdag 4 maart – drijft ze om 20.35 uur in show 8 bij VTM het showgehalte flink op. Dat doet ze met een pittige – of moeten we zeggen kittige – burlesque-act. Daarbij valt haar outfit meteen op. Nu zien we opeens de heupen van deze deelneemster aan The Masked Singer. Kan dit Camille Dhont dan wel zijn?

Update: klik hier én ontdek wie Miss Poes is.

Wie is Miss Poes

Van een lange jurk tot een kort rokje: Miss Poes is week na week een tikkeltje schaarser gekleed in The Masked Singer.Met alweer een nieuwe outfit, compleet voorzien van de nodige pluimen, brengt Miss Poes spektakel in de achtste show op het nummer Show Me How You Burlesque van Christina Aguilera. “Oh nu zien we voor het eerst de heupen”, merkt speurneus Andy Peelman op. “Mannekes, dat is níet Camille!”, vult Karen Damen aan. 

Deze deelnemers zijn nog steeds in de running om The Masked Singer 2022 te winnen in België.

Hoofdverdachte Miss Poes…

Naast Andy en Karen zetelt ook Ruth Beeckmans deze week in de leukste onderzoekscommissie van het land. En die wordt voor de gelegenheid aangevuld door een mysteryspeurder die als hoofdverdachte wordt genoemd voor Miss Poes. Wie mag van het lijstje geschrapt worden? Dat blijkt Tinne Oltmans te zijn. Zij is in show 8 de vierde speurder en daarmee weten we meteen dat Tinne Oltmans niet Miss Poes is.

Wie denk jij dat Miss Poes is? Laat je voorspelling achter op onze Instagram.

The Masked Singer Show 8

De 5 Masked Singers trappen show 8 vrijdag af met een groepsoptreden op Learning To Fly van Sheppard. Nadien staan Miss Poes, Ridder, Konijn, IJskoning en Schorpioen er alleen voor. Ze treden niet langer op in duels, dus iedereen komt uit tegen iedereen. Hun ultieme doel: de face off vermijden en hun masker nog een weekje langer ophouden. 

Deelnemers The Masked Singer

Miss Poes gaat deze week dus de burlesque-toer op. En ook Konijn doet de temperatuur in de studio stijgen met If I Can’t Have You van Shawn Mendes. “Ongelofelijk hoe jij dit zo kan brengen dat je naar iemand met zo’n oren en zo’n tanden kijkt en denkt: ‘Come to me papa!'” lacht Ruth. Schorpioen bijt deze week van zich af met Good 4 You van Olivia Rodrigo, terwijl Ridder een gevoelige snaar raakt met Je ‘t Aime van Lara Fabian. En is IJskoning nu een Gentenaar of een Limburger? Op die vraag proberen de speurders een antwoord te vinden na zijn performance op With Or Without You van U2.

Bekende Vlamingen in The Masked Singer seizoen 2?

  • Miss Poes: Camille Dhont, Pommelien Thijs en Tinne Oltmans zijn de bekende Vlaamse dames die worden genoemd als Miss Poes. Eerder werden ook de namen van Olga Leyers en Zita Wauters al genoemd.
  • Konijn: Ian Thomas, Brahim en Adil El Arbi zijn de bekende Vlamingen die verdacht worden. Eerder dacht men ook aan Matteo Simoni, Vincent Kompany en Acid.
  • Ijskoning: wat de bekende Vlamingen betreft die de IJskoning kunne zijn, wisselen de hoofdverdachten in de Guessing Game. Nu zien we de namen van Alex Agnew, Daan Stuyven en Guga Baul als de top verdachten. Eerder werd gedacht aan Vincent Banic, Conner Rousseau, Pat Krimson (die te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek), Lucas Van den Eynde en Gert Verhulst. Tine Embrechts zei in Behind The Mask – na haar ontmaskering als Flamme Fatale – dat Guga Baul de IJskoning volgens haar niet kan zijn. Wie past er anders op de kinderen?
  • Schorpioen: Danira Boukhriss, Klaasje Meijer en Siska Schoeters zijn op dit moment de top verdachen. Eerder klonken namen van Kim Van Oncen, Frances Lefebure, Stephanie Planckaert (die in een nieuw seizoen van Château Planckaert te zien is) en Flo Windey.
  • Ridder: Deze week worden Clara Cleymans, Hadise en Loredana genoemd. Eerder klonken namen van Mega Mindy’s Free Souffriau en Lotte Stevens (de nieuwe Mega Mindy) genoemd. Maar ook Sylvie De Bie is één van de verdachten.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 maart 2022 /