Konijn: nieuwe deelnemer The Masked Singer België 2022 | Aflevering 4

Konijn doet aanstaande vrijdag 4 februari zijn intrede in de vierde aflevering van The Masked Singer België 2022. Daarmee is dus weer een mysterieuze deelnemer bekendgemaakt. Sowieso vliegt het ‘badass’ konijn erin, want hij is vandaag – woensdag 2 februari – op tour door Vlaanderen. Oostende, Gent, Antwerpen – overal kon je deze nieuwe deelnemer aan The Masked Singer België spotten.

Update: Wie is konijn? Klik en ontdekt het.

Konijn in The Masked Singer

De Oostendenaren moesten zich vanochtend twee keer in de ogen wrijven. Er dook immers plots een levensgroot konijn op in het straatbeeld. Konijn kan niet wachten om nu vrijdag zijn intrede te maken in The Masked Singer en laat zich vandaag al zien aan Vlaanderen. Hij strandde vanochtend in Oostende, waar hij het casino onveilig maakte en op de dijk met voorbijgangers op de foto ging. Nadien zette hij zijn tocht verder, via de Gentse wateren in een speedboat tot aan een dj-set in de Stadsfeestzaal in Antwerpen. De meest badass Masked Singer van dit seizoen is in da hood en kaapt vandaag de socials van VTM!

Heb jij al enig idee wie de deelnemers aan The Masked Singer 2022 in België zijn? Laat je voorspelling achter op onze Instagram. Wist je dat we daarnaast ook een nieuwsbrief hebben?

Wie is het ‘badass’ Konijn

Wie het badass Konijn is? Onder de Instagram-berichten worden al verschillende namen genoemd, van James Cooke tot aan Conner Rousseau en de Nederlandse zanger Mart Hoogkamer. Anderen denken aan zijn houding Jacques Vermeire te zien, maar ook de naam van Olivier Deschacht wordt genoemd. Maar het was vooral gissen, want VTM deelde niet meteen meer informatie over de nieuwe deelnemer. Gelukkig is die er nu wel.

Dit zijn alle deelnemers van The Masked Singer 2022 in België.

Konijn

Konijn is living the life. Hij/zij houdt van blingbling en luxe. Konijn sluit deals in donkere steegjes om te kunnen leven als een echte king of queen. Konijn is een beetje een badass maar everybody loves him/her! “Ey, ey, ey! Dit is Ko-to-the-nijn, aka Konijn”, klinkt het. “Ik hiphop hier met de juiste stijl het toneel op en ben honderd procent gereed om erin te springen. Ik hoor graag bij de club. En hoor tot een hechte familie. Maar je zal zien dat ik ook alleen kan scoren. Yow, ik ben overduidelijk geen angsthaas. Daarvoor ben ik veel te brutaal. Als ik wat rond snuffel kan ik het angstzweet van de anderen al ruiken. Dus bring it on!”

IJskoning in The Masked Singer België

Alleen is nu de vraag onder de vaste kijkers waar is de ijskoning, die we vluchtig in beeld voorbij zagen komen tijdens de derde aflevering van The Masked Singer België? Ging het konijn vermomd als koning? Of krijgen we deze week zelfs twee nieuwe personages? Ik schreef: “Het zou kunnen, want VTM heeft aangekondigd dat er in totaal nog vier nieuwe personages aan de show zouden worden toegevoegd. Inmiddels zijn Flamme Fatale, Schorpioen en Konijn bevestigd; misschien is de ijskoning dan het vierde personage dat meedoet aan The Masked Singer in België.” En dat is inderdaad donderdag om 12.00 uur ook daadwerkelijk bevestigd. IJskoning in The Masked Singer België 2022; als de laatste nieuwkomer. Daarmee is nu het complete deelnemers veld bekend.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 februari 2022 /