Schorpioen: nieuwe deelnemer The Masked Singer België 2022

Schorpioen doet aanstaande vrijdag 28 januari zijn of haar intrede in het nieuwe seizoen van The Masked Singer België 2022. Daarmee is dus weer een nieuwe mysterieuze deelnemer bekendgemaakt. Dat The Masked Singer dit seizoen vol verrassingen zit, zien we in het filmpje onderaan dit artikel. Wie denk jij dat de Schorpioen is? Is het een man of vrouw?

Update 11/03/2022: Schorpioen is ontmaskerd in de negende aflevering van The Masked Singer 2022. Ontdek hier wie Schorpioen in The Masked Singer België is.

Schorpioen in The Masked Singer

The Masked Singer zit vol verrassingen, zoveel is zeker. Dat hebben speurders Ruth Beeckmans en Julie van den Steen aan den lijve mogen ondervinden. Nu vrijdag maakt immers een nieuwe Masked Singer zijn intrede in de show en die ging de twee speurneuzen al even verrassen met een bijzonder cadeau. “Vandaag is mijn intrede in de show. Speciaal daarvoor heb ik iets meegebracht. Een verrassing voor het panel…”, klonk het geheimzinnig. Vrijdag krijgen Ruth Beeckmans, Julie van den Steen en Andy Peelman gezelschap van een nieuwe mysterieuze speurder. Benieuwd wie dat is: kunnen we zo iemand van ons verdachtenlijstje af strepen?

Ontdek hier meer over de deelnemers aan The Masked Singer België 2022

Is het een man of vrouw?

De mysterieuze man of vrouw trok de loge van speurders Ruth Beeckmans en Julie Van den Steen binnen en liet er een giftige indringer achter. Waarop de dames het uitschreeuwden. “Dat leeft echt! Zot! Kom zien! Kom zien! Oh my god!”, riep Ruth het uit. “What the fuck is dat? Wat is dat? Wat is dat? Doe dat weg!”, gilde Julie door de gangen. Een verrassing die de dames zich nog lang zullen herinneren. Met de giftige groetjes van Schorpioen.

Schorpioen

Schorpioen is giftig, gevaarlijk en onvoorspelbaar. Wie op zijn of haar pad komt moet eraan geloven. Schorpioen heeft geen vaste stek, vertoeft in de natuur en leeft als ‘gypsy’ in een luxe nomadentent. Hij of zij richt z’n giftige pijlen op iedereen die te dicht komt. Schorpioen wil z’n evil side kwijt en likeable zijn, maar zal dit moeten bewijzen. Terwijl Julie hoopt dat Schorpioen niemand minder is dan Harry Styles, wordt de nieuwe figuur vrijdag voor de leeuwen geworpen met een eerste, kinky optreden. 

Spot hier al het nieuws over: The Masked Singer.

Concurrentie vermorzelen

“Oh hallo. Ik ben Schorpioen”, stelt de nieuwe Masked Singer zich voor. “Jullie betrappen me net vandaag terwijl ik hier lig te baden in luxe. Hopelijk zijn jullie niet jaloers. Ik ben een gevaarlijk wezen met scherpe kantjes. En pimped out, chromed out scharen. Die ik niet altijd onder controle heb. Dus pas op als je mij benadert of iets durft te vragen op een onbewaakt moment. Ik probeer aan mezelf te werken om mijn impulsen onder controle te houden. Maar dat lukt niet altijd. Oops, I did it again. Schorpioenen gaan meestal hevig te keer en rijten hun prooi aan stukken of vermorzelen ze helemaal. Ik zal proberen nog iets over te laten van de concurrentie. Maar ik kan nog niets beloven.”

Levende schorpioenen

Show 3 The Masked Singer

En alvast even over de derde show van The Masked Singer in Vlaanderen. Deze duels gaan voor vuurwerk zorgen.

  • Schorpioen met S&M van Rihanna vs Papegaai met Have A Little Faith In Me van John Hiatt
  • Cycloopmet Shake It Off van Taylor Swift vs Robots met Lovely van Billie Eilish
  • Flamme Fatale met Black Velvet van Alannah Myles vs Miss Poes met You Oughta Know van Alanis Morissette
  • Edelhert met Diamonds van Rihanna vs Riddermet Midnight Sky van Miley Cyrus

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 januari 2022 /