IJskoning: nieuwe deelnemer The Masked Singer België 2022

IJskoning doet zijn intrede als nieuwe deelnemer in het tweede seizoen van The Masked Singer België 2022. Daarmee zijn nu alle deelnemers bekend. De kijkers vroegen zich al af hoe het nu met de IJskoning zat; gister werd namelijk de deelname van Konijn bevestigd. Aangezien ze nu met negen deelnemers zijn in de vierde aflevering van The Masked Singer België worden er deze keer duels aangegaan per drie. Ontdek in dit bericht alles over IJskoning en de vierde show.

UPDATE – IJskoning is ontmaskerd in de achtste aflevering van The Masked Singer 2022. Ontdek hier wie IJskoning in The Masked Singer België is.

Verwarring over IJskoning en konijn

IJskoning was voor het eerst te zien aan het einde van de derde aflevering van The Masked Singer België 2022. Hij kwam toen plots de koelkamer uit… Een nieuwe Masked Singer die aanstaande vrijdag zijn intrede maakt? Nee, die eer bleek uiteindelijk weggelegd voor Konijn, die gisteren werd voorgesteld en zelfs meteen op tour ging in Oostende, Gent en Antwerpen. Verwarring alom bij speurend Vlaanderen.

Dit zijn alle deelnemers van The Masked Singer 2022 in België.

Twee nieuwe deelnemers in The Masked Singer België

Maar de kijkers krijgen vandaag (donderdag 3 februari) duidelijkheid, want morgen zullen niet één, maar twee nieuwe figuren hun entree maken in de vierde show van The Masked Singer. Met negen zullen de gemaskerden deze keer duels aangaan per drie. Enkel de winnaar van elk duel is zeker van een plek in de volgende show. Wie moet deze week zijn of haar echte identiteit prijsgeven? Onderaan dit artikel ontdek je alvast welke deelnemers er tegen elkaar strijden.

Heb jij al enig idee wie de deelnemers aan The Masked Singer 2022 in België zijn? Laat je voorspelling achter op onze Instagram. Wist je dat we daarnaast ook een nieuwsbrief hebben?

IJskoning in The Masked Singer

Na het coole Konijn maakt dus ook de koele IJskoning vrijdag zijn intrede in The Masked Singer. Daarmee zijn alle Masked Singers van dit tweede seizoen bekend. IJskoning woont in zijn eigen, betoverde wereld. Met zijn rijzige gestalte imponeert hij iedereen. IJskoning heeft het altijd koud, in zijn koele vervallen kerk. Maar ook hij is uiteindelijk gewoon op zoek naar wat warmte.

IJskoning

“Beste bevolking”, steekt IJskoning van wal, “Aan allen die gekomen zijn, proficiat. Uw IJskoning spreekt u fris en monter toe. Ik voel me een beetje merkwaardig, alsof ik net ontwaak uit een diepe winterslaap. Ondanks mijn koude inborst wil ik hier toch het mooie weer maken. Ik hou van de winterse zon in mijn ogen. Misschien begeef ik me op glad ijs. Maar dat ben ik ondertussen wel gewend. Daardoor hoef ik niet te vrezen voor een uitschuiver. Obstakels op mijn pad glijd ik gewoon voorbij. Dat gaat hopelijk allemaal gladjes. Ik zal niet door het ijs zakken.”

Vierde aflevering The Masked Singer België

In het speurdersteam proberen Jens Dendoncker, Karen Damen, Kevin Janssens en de mystery speurder van deze week Konijn, IJskoning en alle andere figuren onverbiddelijk te ontmaskeren.

De Masked Singers gaan voor het eerst per drie in duel met elkaar:

  • Konijn met DJ Got Us Fallin’ In Love van Usher vs Miss Poes met No Time To Die van Billie Eilish vs Edelhert met Million Reasons van Lady Gaga.
  • IJskoning met Before You Go van Lewis Capaldi vs Flamme Fatale met Sway van Michael Bublé vs Ridder met Wonder van Shawn Mendes.
  • Robots met Promiscuous van Nelly Furtado vs Schorpioen met Girls Like Us van Zoe Wees vs Papegaai met Hot Stuff van Kygo & Donna Summer.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 februari 2022 /