Nieuwe afleveringen Château Planckaert (seizoen 3) op Eén kijken

Goed nieuws voor de fans van de familie Planckaert: vanaf vanavond – zondag 20 februari – om 20.00 uur kun je kijken naar nieuwe afleveringen Château Planckaert. En er is meer… Dit voorjaar kun je niet alleen kijken naar Château Planckaert seizoen 3, maar ook naar Junior op zoek naar de liefde. Wanneer de datingshow met Junior Planckaert wordt uitgezonden is nog niet bekend, maar we kunnen in het voorjaar van 2022 dus niet om de familie Planckaert heen op Eén.

Château Planckaert seizoen 3

In Château Planckaert seizoen 3 volgen we de familie verder tijdens hun avontuur in Frankrijk. Ze werken naarstig aan het kasteel, want hun château is helaas nog niet klaar voor de grote opening. De renovatiewerken gaan dan ook vlijtig verder. De hele familie wordt gemobiliseerd om de opgelopen vertraging in te halen. Zo zien we in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Château Planckaert dat de ouders van Christopher op bezoek komen. Enkele oude rotten uit het vak worden ingeschakeld voor het leggen an 1000m2 leien op het kasteeldak.

Heb jij het nieuwe boek van de familie Planckaert al?

De Planckies

Groot en klein helpen een handje mee. De kinderen – die je kent van De Planckies – drukken hun eigen stempel met het bouwen van de twee kleine torens, al verloopt dat niet van een leien dakje. Niet enkel het kasteel wordt onder handen genomen, maar ook op en rond het domein wordt het een en ander aangepakt. Zo krijgt het landgoed een grote metamorfose met een eigen kanaal.

Nieuwe afleveringen Château Planckaert

Junior Planckaert wordt ook in deze nieuwe aflevering van Château Planckaert gemist tijdens de verbouwingswerken. Hij revalideert verder na zijn ernstig motorongeval en krijgt daarenboven nog zwaar nieuws te verteren. Hij geeft de moed echter niet op en blijft zijn eeuwige kinderdroom najagen: rally rijden. In deze eerste nieuwe aflevering zien we dat hij voor enkele weken naar België vertrekt om zijn rallydroom te realiseren.

Chambre d’hôtes familie Planckaert

In de tweede aflevering van het derde seizoen Château Planckaert zien we dat de familie nog steeds in tweestrijd over wat ze met hun chambre d’hôtes in België moeten aanvangen. Na een openhartig gesprek blijkt dat niet alle neuzen in dezelfde richting staan. Hoe dat verder gaat, zien we in Château Planckaert seizoen 3.

Meer familie Planckaert op tv kijken in het voorjaar van 2022

Junior op zoek naar de liefde

Nu ben je natuurlijk ook nieuwsgierig naar Junior op zoek naar de liefde, waarin Junior Planckaert op zoek gaat naar een vriendin. Eén heeft bekendgemaakt dat dit programma later dit voorjaar wordt uitgezonden. Een precieze uitzenddatum is er nog niet. Natuurlijk delen we het in onze Facebook-groep, via Instagram én we werken op dit moment ook aan een VlaamsKijken nieuwsbrief (schrijf jezelf nu in, zodat je er meteen bij bent als de eerste verschijnt).

Junior Planckaert

Zo omschrijft Eén het programma: “Junior Planckaert groeide op in een van Vlaanderens bekendste gezinnen en staat op een punt in zijn leven dat voor vele leeftijdsgenoten herkenbaar is: hij is een sportieve kerel van negenentwintig jaar die nog thuis woont, maar ervan droomt zijn eigen leven op te bouwen. En dat liefst met iemand aan zijn zijde. In het nieuwe Junior op zoek naar de liefde volgen we zijn zoektocht naar de liefde en naar zichzelf.

Sarah Van Pelt

Junior wordt daarbij bijgestaan door psychologe Sarah Van Pelt, die samen met hem op zoek gaat naar de juiste match – maar ook naar de (nog) betere versie van Junior in een relatie. Zij zal Junior helpen zijn gevoelens te benoemen en uitleggen hoe hij best bepaalde situaties aanpakt. Al is ook de rest van de familie nooit ver af met goede raad. Junior op zoek naar de liefde is een verhaal over volwassen worden en over hoe je anderen pas écht graag kan zien als je ook jezelf graag ziet.”

Meer over Junior op zoek naar de liefde.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 februari 2022 /