Lang & Gelukkig kijken met in cast o.a. Arjan Ederveen en Alex Klaasen

Lang & Gelukkig met in de cast onder andere Arjan Ederveen en Alex Klaasen is vanmiddag (1 januari 2022) om 17.06 uur op tv te kijken. Hij wordt uitgezonden op NPO Zapp na De Piraten van Hiernaast. Deze film uit 2010 is een mix van fantasy en comedy. Ontdek hier alles over het verhaal en de cast van Lang & Gelukkig.

Lang & Gelukkig

Een verzameling van klassieke sprookjes met een grote knipoog naar de actualiteit. Zo wordt Assepoester gekleineerd door haar stiefzussen Paris en Hilton en wordt prins Roderick van Oranje Nassaukade door zijn moeder uitgehuwelijkt. Alle ontwikkelingen komen tot een climax op het Grote Bal. Deze film is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van het Ro Theater en werd geschreven door Don Dyns.

Cast Lang & Gelukkig

In de cast van Lang & Gelukkig zien we tal van bekende gezichten. Zo zijn er rollen voor Arjan Ederveen, Jack Wouterse, Alex Klaasen, Gijs Naber, Dick van den Toorn, Rogier Philipoom, Hans Leendertse, Hannah van Lunteren en Sylvia Poorta. Waar je deze acteurs uit de cast van Lang & Gelukkig anno 2022 van kent? We zetten het voor je op en rijtje.

  • Arjan Ederveen zag je recent op tv in Vlogmania en in Trecx. Bij het grote publiek is hij natuurlijk bekend als Theo (van Theo & Thea) en Peter uit Kreatief met Kurk. In 2022 zal hij te zien zijn als Meneer Wolf in Het Herriehofje.
  • Jack Wouterse heeft al tal van rollen op zijn naam staan. Zo zag je hem recent in Beau Séjour 2 en Koppensnellers. Maar je kunt hem ook kennen uit Fenix. En natuurlijk ook van All Stars. Hij was ook in de nieuwe reeks te zien.
  • Alex Klaasen ken je niet alleen als acteur, maar ook als cabaretier.
  • Gijs Naber heeft al tal van rollen op zijn naam staan. Zo zag je hem bijvoorbeeld in Redbad en Judas. Maar ook als je op zijn naam klikt, ontdek je nog veel meer titels. In 2022 kunnen we veel van hem verwachten. Zo werkt hij aan De Droom van de Jeugd, Lampje, Met mes en Crossing.
  • Dick van den Toorn ken je bijvoorbeeld van Loenatik, maar bijvoorbeeld ook als Wellespiet. Hij speelt daarnaast ook één van de hoofdrollen in Soof.
  • Rogier Philipoom ken je als Ferry Deelder uit Mocro Maffia, maar hij heeft al veel meer rollen op zijn naam staan. Denk bijvoorbeeld aan Harrie in I.M., als Kleine Teun in Dokter Deen en zo kan ik nog wel even door gaan… Kortom: een ervaren acteur in deze cast.
  • Hans Leendertse ken je bijvoorbeeld als Leendert uit Singel 39, maar hij was ook te zien in Koning van Katoren, Laat maar zitten en als Joris in Bassie & Adriaan.
  • Hannah van Lunteren was te zien als Aletta Mol in Swanenburg. Net als Arjan Ederveen speelde ze verschillende rollen in Trecx. Verder zag je haar in Keizersvrouwen en bijvoorbeeld Ik weet Wie Je Bent.
  • Sylvia Poorta heeft tal van rollen op haar naam staan, zoals in Vuurzee en Hollands Hoop. Net als Gijs Naber werkt ze nu aan Met mes.

Kijken

Wil je deze film kijken, dan kan dat dus op NPO Zapp. Aansluitend zie je ‘m dan waarschijnlijk bij NPO Start / NPO Plus. Daarnaast staat-ie op Videoland.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 januari 2022 /