Celebrity Matchmakers zoeken man voor Larissa | dit zijn de BN’ers

Larissa gaat in het Videoland programma Celebrity Matchmakers op zoek naar ware liefde. Ze krijgt daarbij de hulp van Matchmakers Bo Wilkes & Pauline Wingelaar, Edson da Graça & Donnie en Soundos El Ahmadi & haar moeder Rhimou. Haar zoektocht is vanaf donderdag 16 september wekelijks te zien bij Videoland.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Is dat niet jouw ding? Ontdek dan meer streamtips dankzij Guidinc.

Celebrity Matchmakers

Larissa vertelt: “Ik ben nu ruim een jaar vrijgezel, maar als hopeloze romanticus kijk ik enorm uit naar een nieuwe liefde. De hulp van de Matchmakers komt dus goed van pas! Ik val echt op good guys, maar vind het leuk als iemand zichzelf onderscheidt. Bijvoorbeeld doordat diegene heel ondernemend is, mij enorm kan laten lachen of bijzondere interesses heeft die mijn horizon verbreden. Passie hebben voor wat hij doet, vind ik erg belangrijk en zo dus ook ambitie. Een YES-man, oftewel iemand die altijd open staat voor nieuwe ervaringen en avontuur, dát is wat ik zoek. Ik kan niet wachten om de zoektocht naar mijn perfecte match te delen met de Videoland kijker!”

Bekende Nederlanders helpen met daten

Bo Wilkes & Pauline Wingelaar, Edson da Graça & Donnie en Soundos El Ahmadi & haar moeder Rhimou fungeren als ware cupido’s voor de vrijgezelle Larissa. Zij zullen hun netwerk en social media bereik inzetten om Larissa aan ‘de ware’ te helpen. Met duizenden volgers zouden zij toch de perfecte match moeten kunnen vinden? De Matchmakers fungeren als echte liefdescoaches en helpen hun singles gedurende het proces. Vindt de knappe Larissa eindelijk haar liefde?

Foto: Videoland – Tom Cornelissen

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

13 september 2021 /