Ingeborg in The Masked Singer – niet als otter, maar als gast

Ingeborg is vanavond te zien in de vierde aflevering van The Masked Singer. Niet als de otter – waar haar naam aan werd gelinkt – maar als gastspeurder in de jury. Nu ze niet meer verdacht wordt – de otter is vorige week tenslotte ontmaskerd – is er dus toch nog steeds de link vanThe Masked Singer naar Ingeborg. Ontdek hier wat we van de vierde aflevering in België kunnen verwachten.

Ingeborg

Ingeborg schuift in de vierde aflevering van The Masked Singer België gezellig bij aan de speurdersdesk van Julie Van den Steen, Karen Damen en Jens Dendoncker. Ze raadt met een frisse kijk mee naar welke bekende gezichten er achter de maskers verschuilen. Een taak waar ze zich meteen in vastbijt: “Die bustier van Koningin, klopt die wel? Kan die ook fake zijn?”, vraagt Ingeborg zich plots af. “Wat hebben ze met dat pak gedaan? Op televisie lijk ik ook altijd een dubbele kin te hebben, terwijl ik dat niet heb.” Maar check ook vooral de reactie van Jens Dendoncker daarop…

Nieuwsgierig waar je Ingeborg van kunt kennen? Zij heeft als zangers deelgenomen aan het Eurovisie Songfestival en verschillende hits gehad. Daarnaast presenteerde ze jaren Blind Date.

Bekijk de preview hier:

Geen nieuwe personages meer in Masked Singer België

Na de exit van Monster, Libelle en Otter telt het gezelschap nog 7 Masked Singers. “Vanaf nu wordt er alleen nog maar ontmaskerd“, klinkt het bij Niels Destadsbader. De 7 gemaskerde gezichten treden vrijdag op in 3 duels: 2 gewone duels en 1 ‘triel’. Deze keer onthullen de Masked Singers bovendien geen extra tip over zichzelf, maar wel een leugen. Benieuwd of die de speurders nieuwe inzichten geeft. Hoe dan ook wordt 1 masker aan het einde van de show afgezet. Wie dat was aan het eind van aflevering 4? Dat ontdek je hier….

Julie Van den Steen droomt van Duiker

Aap, Duiker, Duiveltje, Koningin, Suikerspin, Wolf en Zeemeermin drijven het showgehalte deze week verder op en laten alweer een andere kant van zichzelf zien. Terwijl Duiker een gevoelige snaar weet te raken, halen anderen hun beste dance moves boven. “Ik droom hier oprecht over”, klinkt het bij Julie na de performance van Wolf. “Het moment dat zijn masker af gaat, zal zo bevrijdend zijn voor mij.”

Nummers vierde aflevering

  • Aap: Don’t Call Me Up van Mabel
  • Duiker: Lay Me Down van Sam Smith
  • Duiveltje: Goud van Bazart
  • Koningin: Blinding Lights van The Weeknd
  • Suikerspin: How Things Would Dance, Engelstalige versie van Hoe Het Danst van Marco Borsato, Davina Michelle en Armin van Buuren 
  • Wolf: My Prerogative van Bobby Brown
  • Zeemeermin: Wrecking Ball van Miley Cyrus

Hoofdverdachten Guessing Game The Masked Singer

De zoektocht naar The Masked Singer blijft Vlaanderen alleszins week na week in de ban houden. Meer dan 1,5 miljoen kijkers speurden vorige week mee, goed voor 62,5% marktaandeel in de doelgroep VVA 18-54 en zelfs 72% in de jongere doelgroep VVA 18-44.

Ook in de Guessing Game op vtm.be blijven voortdurend nieuwe verdachten opduiken. Ondertussen werden er maar liefst meer dan 500.000 gokjes gewaagd. Van Kathleen Aerts tot Olga Leyers en Stan Van Samang: deze bekende Vlamingen zijn de hoofdverdachten van kijkend Vlaanderen.

Ontdek hier of het Vlaamse publiek de goede verdachte had bij de zeemeermin (spoiler alert). En bij het duiveltje, aap en suikerspin.

Zijn dit de deelnemers aan The Masked Singer België - dit denkt men in Vlaanderen

De aflevering van The Masked Singer is ook te (her)bekijken op VTM GO. En kijk aansluitend ook naar Behind The Mask.

Foto’s aflevering 4 The Masked Singer

Foto’s: VTM

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 oktober 2020 /