Nathalie Meskens presenteert datingshow Blind Date

Nathalie Meskens presenteert datingshow Blind Date, dit voorjaar op VTM. Zoals ze zelf zegt: “Ondertussen bestaan er duizend manieren om te daten, maar geen een zo spannend als Blind Date!”

Blind Date wordt in een fonkelnieuw jasje gestoken: met niets dan frisgewassen singles, geestige nieuwe spelrondes en gastvrouw Nathalie Meskens. Blijven wel van de partij: de onvergetelijke begintune, de originele commentaarstem, de wand die openschuift én… de dubbele zwaai op de trap.

Nathalie Meskens heeft een indrukwekkend cv. Zo speelde ze de hoofdrol in de Vlaamse uitvoering van Danni Lowinkski, hoort ze tot de vaste performers van Tegen de Sterren op en er komt een nieuwe serie aan met haar en Jonas van Geel. Ze was te zien in films als Bowling Balls, Wat Mannen Willen, Pippa en Allemaal Familie. Ze presenteert op VTM verschillende programa’s en heeft zelfs een eigen kookboek Plan Boost uitgebracht.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 januari 2019 /