Nathalie Meskens presenteert datingshow Blind Date

Nathalie Meskens presenteert datingshow Blind Date, dit voorjaar op VTM. Zoals ze zelf zegt: “Ondertussen bestaan er duizend manieren om te daten, maar geen een zo spannend als Blind Date!”

Blind Date wordt in een fonkelnieuw jasje gestoken: met niets dan frisgewassen singles, geestige nieuwe spelrondes en gastvrouw Nathalie Meskens. Blijven wel van de partij: de onvergetelijke begintune, de originele commentaarstem, de wand die openschuift én… de dubbele zwaai op de trap.

Nathalie Meskens heeft een indrukwekkend cv. Zo speelde ze de hoofdrol in de Vlaamse uitvoering van Danni Lowinkski, hoort ze tot de vaste performers van Tegen de Sterren op en er komt een nieuwe serie aan met haar en Jonas van Geel. Ze was te zien in films als Bowling Balls, Wat Mannen Willen, Pippa en Allemaal Familie. Ze presenteert op VTM verschillende programa’s en heeft zelfs een eigen kookboek Plan Boost uitgebracht.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

9 januari 2019 /