Black Panther met overleden Chadwick Boseman op VTM 3

De Marvel-kaskraker Black Panther met overleden Chadwick Boseman is aanstaande vrijdag 4 september om 20.35 uur te zien op VTM 3. De zender vertoont deze film als eerbetoon aan de jonge acteur die op 28 augustus overleen aan de gevolgen van kanker.

Chadwick Boseman

In Black Panther speelt Chadwick Boseman de rol van superheld T’Challa, die naar het geïsoleerde, technologisch geavanceerde land Wakanda terugkeert om zijn plaats als koning in te nemen. Wanneer er een oude vijand op de radar verschijnt, wordt T’Challa als koning op de proef gesteld. Hij wordt meegesleurd in een conflict dat het lot van Wakanda en de hele wereld in gevaar brengt. Chadwick Boseman was de eerste zwarte filmsuperheld en groeide uit tot een rolmodel voor heel veel jongeren.

Wist je dat Chadwick Boseman ook te zien is in de Netflix-film Da 5 Bloods?

Marvel-film Black Panther

Met Black Panther zendt VTM 3 één van de meest baanbrekende films van de afgelopen jaren uit. De blockbuster betekende in 2018 de grote doorbraak van de jonge acteur en brak het ene record na het andere. Black Panther heeft drie Oscars gewonnen. De film was genomineerd voor Beste Film. Het is nog steeds de twaalfde meest succesvolle film aller tijden.

De misdaadthriller Killer Elite zou eigenlijk vrijdagavond te zien zijn. Deze verschuift naar een nieuwe datum. Je kunt op VTM 3 sowieso dagelijks genieten van een film.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

1 september 2020 /