Lynn van Royen vanavond in The Team 2 op VTM

Lynn van Royen is vanavond – 4 november – te zien in The Team 2 op VTM. Het tweede seizoen van de internationale succesreeks start om 21.55 uur. De actrice is niet het enige Vlaamse gezicht. Ook Joren Seldeslachts, Soufiane Chilah, Lucas Van den Eynde, Tom Vermeir, Steve Geerts, Nora Gharib, Dikra El Bacha en Abdel Malik Farhouni zijn te zien in deze reeks.

Hoofdrol Lynn van Royen

Lynn Van Royen (Beau Séjour, Spitsbroers, De Luizenmoeder) speelt één van de drie hoofdrollen in het tweede seizoen van The Team. Ze is de Belgische Paula Liekens, die met haar methodische en haast wiskundige aanpak een hoge functie heeft bij de Belgische geheime dienst. Paula moet samenwerken met de ambitieuze Deense politiecommissaris Nelly Winther (Marie Bach Hansen, bekend van The Legacy) en de Duitser Gregor Weiss, hoofd van de afdeling Mensenhandel bij de Hamburgse politie (Jürgen Vogel uit onder andere Tatort). Met zijn drieën vormen ze dus het nieuwe JIT, het zogenaamde Joint Investigation Team.

In The Team proberen speurders over de grenzen heen een misdaad met internationale vertakkingen op te lossen. Een web van intriges dat van de Syrische woestijn leidt naar de straten van het Brusselse Molenbeek. Bijna de helft van de draaidagen van The Team 2 vonden in België plaats.

Lucas van den Eynde en Steve Geerts in The Team 2

Verhaal The Team 2

Een zevenvoudige moord in een pension in de Deense moerasgebieden brengt een team van onderzoekers uit Denemarken, Duitsland en België samen. Wat eerst lijkt op een terreurdaad leidt de rechercheurs al snel naar de internationale kunsthandel en een breed uitgesponnen netwerk van vluchtelingen.

Vlaamse acteurs en actrices in The Team 2

Waren er in het eerste seizoen van The Team hoofdrollen voor Veerle Baetens, Filip Peeters, Koen De Bouw en Hilde van Mieghem (die vanaf volgende week in Nederland te zien is in Keizersvrouwen). Dit seizoen zien we nog meer Vlaamse acteurs en actrices in de reeks. Zo speelt Lynn van Royen wéér een koppeltje met Joren Seldeslachts. In Beau Séjour en Spitsbroers waren die twee ook al ‘samen’.

Joren Seldeslachts en Lynn van Royen in The Team 2

De Vlaamse cast van The Team 2:

  • Soufiane Chilah, was recent te zien in de succesvolle serie Over Water. Maar je kunt ‘m ook kennen van Black, Tabula Rasa of Dode Hoek.
  • Lucas Van den Eynde, is één van Vlaanderens bekendste ‘gezichten’. Zit zo’n beetje in alle succesvolle series van de afgelopen twintig jaar. En hij speelt de hoofdrol in ‘De ontvoering van Phil Frisco’. Op VlaamsKijken heb ik al diverse artikelen over hem geschreven, dus klik hier voor het Lucas Van den Eynde-overzicht.
  • Tom Vermeir, als je trouw alle artikelen van VlaamsKijken leest, dan heb je al uitvoerig kennisgemaakt met Tom Vermeir. Hij is namelijk nu te zien in De twaalf. Lees hier meer over zijn rol. Leuk om te weten, je ziet hem ook in de Nederlandse film Baantjer Het Begin en via IMDB ontdek ik dat hij in het tweede seizoen van Beau Séjour een rol speelt.
  • Steve Geerts is voor mij dé man van Altijd Prijs. Maar je kunt hem ook kennen uit Clan, Spitsbroers en Professor T. Op VlaamsKijken kun je al van alles over hem lezen.
  • Nora Gharib is een alleskunner pur sang wat mij betreft. Ik leerde haar kennen via het programma van Jan van Looveren. Inmiddels heeft ze ook haar eigen show gepresenteerd en een boek geschreven. Haar doorbraak beleefde ze met Patser. In de toekomst gaan we haar op tv zien in de nieuwe serie Black Out.
  • Dikra El Bacha speelt een studente lees ik terug. Maar verder is zij voor mij nog een totaal onbekende. Ik ben dus benieuwd!
  • Abdel Malik Farhouni heeft ook meegespeeld in De Bunker (wanneer komt dat tweede seizoen nu eindelijk op tv?) en in Patser. Nog een jonge acteur dus daar gaan we zeker nog meer van horen.
Steve Geerts in The Team 2 op VTM

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

4 november 2019 /