Over Water op dvd verkrijgbaar

Over Water op dvd verkrijgbaar! Goed nieuws voor ieder die de serie Over Water gemist heeft: je kunt deze steengoede reeks nu aanschaffen of dvd. Ideaal voor Nederlandse fans, want via VRT.NU kun je vanuit Nederland niet meer kijken (of je moet een Vlaams telefoonnummer hebben).

Over water draait rond de voormalige tv-ster John Beckers (Tom Dewispelaere), die van zijn vrouw Marjan (Natali Broods) en hun twee kinderen een allerlaatste kans krijgt om zijn leven weer op de rails te krijgen. Na een verblijf in de ontwenningskliniek gaat John dan ook met vernieuwde moed aan de slag in de haven, bij het familiale expeditiebedrijf van zijn schoonvader.

De Antwerpse haven is voor John een hele nieuwe wereld. Het is een harde omgeving, maar ook een met geheel eigen regels en tradities. Hij vecht tegen zijn oude demonen en tegen nieuwe verleidingen, maar komt al snel in het circuit terecht van de gevaarlijkste maar ook lucratiefste handel aan de dokken: cocaïne. John Beckers kwam om voor de haven te werken, maar vindt steeds extremere manieren om de haven voor hem te laten werken.

Het verhaal van Over Water zindert! Nog niet overtuigd? Ik zette voor de start van deze serie al mijn redenen op een rijtje, waarom je Over Water niet mag missen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 januari 2019 /