Helden Boven Alles groot succes; nu op DVD

Helden Boven Alles – de tweede film van de Helden van Ketnet – was een groot succes in de bioscoop. Voor wie ‘m gemist heeft (bijvoorbeeld door de afstand), is er fijn nieuws! Vanaf vandaag is de film ook op DVD verkrijgbaar.

Het succes van de film zit onder meer in het DNA van de Helden: de vier vrienden Nico, Sieg, Maureen en Dempsey doen en maken ongeveer alles waar je als kind maar van kan dromen en die in de ‘normale’ wereld gewoonweg onbereikbaar zijn. Ze zijn handig en creatief, ze vinden voor alles een oplossing, ze zijn ontzettend grappig en maken heel wat avonturen mee. Maar vooral, het zijn echt goede vrienden.

Ook de nevenpersonages werden warm onthaald; Adriaan Van den Hoof als welnnessgoeroe Zven, Karlijn Sileghem als boswachter Wendy en Mark Verstraete en Dirk Van Dijck als vrienden voor het leven. De doe-het-zelf-creativiteit van de Helden is natuurlijk ook van de partij, met als climax een stunt waarbij het viertal met zelfgemaakte delta’s de lucht in gaat.

Het verhaal:
De populariteit van de Helden schiet de hoogte in nadat een spectaculair filmpje van één van hun bouwwerken miljoenen keren bekeken wordt. De roem stijgt Sieg naar het hoofd en hij vindt dat de Helden voortaan moeten reizen als echte sterren. Hij boekt een week in een luxueus spa en relax resort in de Ardennen. Maureen verveelt zich dood en ze daagt haar vrienden uit om een spannende tocht te maken in de woeste natuur. Maar Sieg is koppig en Nico en Dempsey zitten tussen twee vuren. Wanneer Maureen alleen op pad trekt, komt ze in gevaar. Meer dan ooit moeten de Helden creatief zijn om elkaar – en hun vriendschap – terug te vinden. Helden boven alles!

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

Wil jij VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een klein percentage van bestellingen bij de volgende webshops: Bol.com en Coolblue. Kost jouw niets extra's, maar het zorgt ervoor dat ik deze website verder kan ontwikkelen.

23 maart 2018 /