Weten bekende deelnemers te ontsnappen in Celebrity Klopjacht?

Weten de tien bekende deelnemers te ontsnappen in het nieuwe seizoen van Celebrity Klopjacht? Eerder werd er al een special: Klopjacht Celebs gemaakt, maar nu is er dan ook een compleet seizoen met vijf duo’s. Lukt het Annelien & Stephanie Coorevits, Rik Verheye & Pedro Elias, Olga Leyers & Erik Van Looy, Pieterjan Marchand & Jeff Bronder en Cesar Casier & Conrad Janssens om onder de radar te blijven? Het nieuwe seizoen van Klopjacht is te kijken vanaf zondag 1 september, wekelijks om 19.55 uur bij Play4 en GoPlay.

Celebrity Klopjacht

Kan je als bekende Vlaming verdwijnen? 5 bekende duo’s gaan de uitdaging aan om 7 dagen lang uit de handen te blijven van een team topspeurders. Ze zijn het doelwit van een zenuwslopende Klopjacht. Hoe reageren ze wanneer er geen script en geen regisseur aan te pas komt? Ongekende spanning en gedurfde ontsnappingen zullen te zien zijn in het nieuwe Celebrity Klopjacht. Wie blijft de speurders een stap voor, wanneer je overal zomaar herkend kan worden? ​ 

Het gezicht van de Nederlandse Klopjacht (Hunted) heeft een aantal spannende boeken geschreven.

Deelnemers Celebrity Klopjacht 2024

  • Cesar Casier en Conrad Janssens
  • Annelien Coorevits en Stephanie Coorevits 
  • Jeff Bronder en Pieterjan Marchand 
  • Erik Van Looy en Olga Leyers
  • Pedro Elias en Rik Verheye

Cesar Casier en Conrad Janssens

Conrad Janssens: “Cesar leeft op de fast lane, ik ben omgekeerd, iets minder impulsief. Door de snelheid zouden we fouten kunnen maken en sporen achterlaten. We gaan een goed evenwicht moeten zoeken.” Cesar Casier ziet de vlucht als een catwalk, maar Conrad gaat voor onopvallend en safe. Topmodel Cesar Casier (36) en Conrad Janssens (22), zoon van ex-Miss België Ilse De Meulemeester en zakenman Glenn Janssens, zijn een koppel.

Annelien Coorevits en Stephanie Coorevits 

Stephanie Coorevits: “Ik wil graag weten waar ik aan begin en dan wil ik me goed voorbereiden en alles tot in de puntjes klaar hebben.” Annelien en Stephanie hebben 1 grote vraag: als je een week op de goodwill van vreemde mensen moet leven, is het dan onbeleefd om lekker eten met een aperitiefje te vragen? De zussen hebben een podcast. Je kent Annelien Coorevits natuurlijk van Temptation Island en Over de Oceaan 2.

Jeff Bronder en Pieterjan Marchand 

Pieterjan: “Ik denk niet dat mensen weten wie we echt zijn.” Pieterjan en Jeff zijn podcastmakers bij ‘Achter De Schermen’ én goede vrienden, dit is hun grootste gezamenlijke avontuur tot nu toe. Je kent ze ook van Replay en Supercontent.

Erik Van Looy en Olga Leyers

Olga Leyers: “Ik heb geen plan, maar ik ben overtuigd dat Erik elk einde van elke actiefilm kent en die gaat dus weten wat we moeten doen.” Erik Van Looy ziet Olga als zijn bondgirl en wil met haar Celebrity Klopjacht aangaan omdat ze één van de meest intelligente vrouwen is die hij kent. Je kent Erik Van Looy natuurlijk van De Slimste Mens Ter Wereld, waar ook een nieuw seizoen van komt. Olga Leyers zag je onder andere in Celebrity MasterChef Vlaanderen.

Pedro Elias en Rik Verheye

Rik: “Ik weet niet of we de beste combinatie zijn om samen op de vlucht te gaan, maar als ik het met iemand moet doen, dan liefst met Pedro.” Vrienden in het echte leven die houden van een grap, maar gaat hun humor hen net ver brengen of eerder fataal worden? Rik Verheye ken je bijvoorbeeld van De Spor en tal van series zoals Nonkels. Pedro Elias ken je van het indrukwekkende Patiënt Pedro.

Start Klopjacht VIPS

Aan de start bevindt de actie zich meteen 15 meter onder de grond, in een NAVO-commando bunker. Hier proberen Annelien & Stephanie, Rik & Pedro, Olga & Erik, Pieterjan & Jeff en Cesar & Conrad zo goed mogelijk onder de radar te blijven, ver weg van de speurders die in hun nieuw hoofdkwartier aan hun jacht beginnen. Ze moeten van meetaf aan scherp zijn, want het avontuur begint direct met een uitdaging: de duo’s moeten op zoek naar hun persoonlijke boodschap. Dit vormt het startsein van een achtervolging waar elke seconde telt en elke keuze cruciaal is voor hun vlucht. Rik en Pedro zijn nog maar net gestart of ze maken al een opvallende keuze qua vervoer. 

Klopjacht gemist

Celebrity Klopjacht, vanaf zondag 1 september om 19u55 op Play4 en GoPlay. Wil je vanuit Nederland kijken, lees dan: Vlaamse tv: VRT MAX, GoPlay, VTM Go, Streamz kijken Nederland.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 september 2024 /