Replay op Play4 met Jeff en Pieterjan van Supercontent

Jeff Bronder en Pieterjan Marchand van het Youtube-kanaal Supercontent gaan in het Play4-programma Replay op zoek naar de allerleukste fragmenten uit het rijke tv-archief van de Play-zenders. Samen ontdekken ze legendarische momenten uit de talloze programma’s van VT4, VIER en Play4. Iedere vrijdagavond om 20.05 uur te kijken op Play4.

Dit bericht verscheen voor het eerst op VlaamsKijken op 12 maart 2022; op 9 september 2022 heeft het een update gekregen.

Supercontent

Je kent Jeff Bronder en Pieterjan Marchand van Supercontent natuurlijk van hun YouTube-kanaal en andere social media-kanalen zoals Instagram. Maar nu zijn ze iedere vrijdagavond ook op Play4 te zien. Dan bundelen de heren van Supercontent namelijk de meest legendarische fragmenten van VT4, VIER, Play4 en andere Play-zenders samen in het programma Replay, dat ze in het voorjaar van 2022 ook al brachten.

Replay

In de nieuwe Replay afleveringen – die te kijken zijn om 20.05 uur op Play4 en GoPlay – duiken ze het rijkgevulde Playarchief in. Alles wat ooit is uitgezonden op één van de Playzenders heeft het duo voorhanden. Ze gaan op zoek naar de grappigste, leukste, en soms zelfs meest ontroerendste fragmenten. In tal van categorieën rijken ze prijzen uit, willigen ze verzoekjes van fans in en maken ze compilaties van verschillende Play4-programma’s. Elke week vatten Jeff en Pieterjan 1 Play-programma samen, de Replay recap van deze week gaat over De Verhulstjes.

Pieterjan Marchand en Jeff Bronder

Wist je dat Pieterjan Marchand en Jeff Bronder – voordat ze Supercontent én dus Replay maakten – samenwerkten bij SBS6. Op hun Wikipedia lees ik dat ze zich daar bezighielden met creatief werk, waarbij ze bijvoorbeeld betrokken waren bij de De Slimste Mens ter Wereld en De Mol. Begin 2020 zijn ze begonnen met het kanaal Supercontent. Eerder waren ze al op Play4 te zien met hun eigenzinnig jaaroverzicht én ze hadden een tijdje ook een eigen rubriek in Iedereen Beroemd.

Supercontent ging viral

Snel na de start van het Supercontent kanaal op YouTube gingen Pieterjan Marchand en Jeff Bronder al viraal. Ze brachten namelijk een Marc Van Ranst-lied uit inclusief videoclip. Hiering brachten ze een ode aan Marc Van Ranst en al het verplegend personeel op de tonten van Hoe het danst. Daarna volgden meer nummers. Maar denk ook aan series als De Kiekenkotkwis, Vrienden Worden Met en Shooting Stars.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 september 2022 /