Regi – Zwaartekracht live in Sportpaleis met deze artiesten (op tv)

Was jij bij Regi – Zwaartekracht live in het Sportpaleis? Wil je het concert (nog) eens kijken? Dat kan vanavond (vrijdag 1 september 2023) om 22.45 uur op VTM2. Ontdek alles over het concert en de artiesten die als gast met Regi kwamen optreden.

Dit bericht verscheen voor het eerst op 4 december 2022 en heeft een update gekregen op 1 september 2023. Wist je dat (de voorbereidingen op) het huwelijk van Regi te zien gaan zijn bij VTM2? Lees: VTM2 najaar 2023 met deze nieuwe tv-programma’s.

Regi – Zwaartekracht live in Sportpaleis

Regi – Zwaartekracht live in Sportpaleis was het concert waar naartoe werd gewerkt in het tweede seizoen van Regi Academy. We zagen uiteindelijk hoe zowel Melanie als Arno een plekje in de Regi familie wonnen. Ze brachten daar het nummer Als Ik Mezelf Verlies ten gehore.

Artiesten concert Regi Sportpaleis

Maar we zagen naast Arno en Melanie nog meer artiesten naast Regi optreden. Natuurlijk was Pauline Slangen er; de winnares van Regi Academi seizoen 1. En ook Olivia Trappeniers en Jaap Reesema mochten niet ontbreken, net als de Nederlandse zangeres Emma Heesters. En niet te vergeten hardstyle-dj Mark with a K.

#LikeMe bij Regi

Daarnaast was het #LikeMe gehalte groot bij Regi – Zwaartekracht live in het Sportpaleis. Natuurlijk was Camille Dhont van de partij, maar als verrassingsact kwamen ook Maksim Stojanac en Pommelien Thijs langs. Het drietal zal begin volgend jaar weer te zien zijn in een nieuw seizoen van de populaire serie. Seizoen 4 is het laatste van #LikeMe.

Artiesten die samenwerken met Regi

Voor de sterren van #LikeMe is de samenwerking met Regi* niet meer nodig voor hun bekendheid. Maar als je met Regi gaat samenwerken, draagt dat zeker bij aan je bekendheid. Daar kan Jaap Reesema zeker over mee praten. De Nederlander was al naast de dj te zien in Liefde voor Muziek, maar in Liefde voor Muziek 2023 is Jaap zelfs solo te gast en is hij één van de artiesten die centraal staat. Camille Dhont krijgt dan weer haar eigen telenovelle en is te gast bij Het Huis. Okay, en laten we dan ook Knokke Off even vermelden, want daar schittert Pommelien Thijs in de hoofdrol. 

Regi – The Return

Heb jij na het kijken van dit concert zin om ook eens bij zo’n optreden van Regi in het Sportpaleis te zijn? Dat kan op zaterdag 14 oktober 2023. Dan staat Regi – The Return op het programma. Er wordt al volop gespeculeerd over de artiesten, die dan met Regi in het Sportpaleis gaan optreden. Zo denken velen dat zijn voormalig Milk Inc. collega Linda Mertens van de partij zal zijn. Juist, omdat het concert The Return heet en zij – na de ziekte en het overlijden van haar dochtertje Lilo (2,5) een hele tijd niet heeft opgetreden. In het buitenland heeft Linda Mertens met de nodige Milk Inc. nummers alweer een come-back gemaakt. Maar zal ze dit ook doen in België?

Regi – Zwaartekracht live in het Sportpaleis kijken

Wil je Regi – Zwaartekracht live in het Sportpaleis kijken, dat kan op VTM2 op vrijdag 1 september 2023 om 22.45 uur. Daarnaast kun je het concert ook via VTM Go terugkijken. Hoe je VTM GO in Nederland kunt kijken, lees je via de link.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 september 2023 /