Nieuw seizoen van Sluipschutters bij BNNVARA te kijken

Je kunt sinds maandag 15 januari 2024 wekelijks rond 21.20 uur kijken naar het zesde seizoen van Sluipschutters. Op het nieuwe seizoen hebben we maar liefst twee jaar moeten wachten, maar het belooft weer lachen te worden. De sketches in dit programma worden gespeeld door Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten. Ontdek hier meer over deze vier acteurs die de cast van Sluipschutters vormen. We kunnen de afgelopen jaren niet meer om deze heren heen.

Wist je dat ze het boek Sluipschutters – Dat moet je niet willen * hebben uitgebracht?

Sluipschutters 2024

Het was even wachten op dit nieuwe seizoen van Sluipschutters. Was seizoen vijf nog in 2022 op tv; seizoen 4 zag je in de nazomer van 2019 op tv. Maar nu zijn de heren weer terug met nieuw materiaal. BNNVARA omschrijft Sluipschutters dit seizoen als een vlijmscherp, humoristisch sketchprogramma met Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten. “Vier vrienden. Honderd verschillende gezichten. 325 scenes. 224 locaties. Zoek dekking, want ze zijn overal.”

Auteur Patricia de Ryck heeft dit artikel van 24 januari 2022 bijgewerkt op maandag 15 januari 2024, omdat er weer een nieuw Sluipschutters seizoen op tv is.

Sluipschutters terugkijken

Sluipschutters is iedere maandagavond rond 21.20 uur te kijken bij BNNVARA op NPO3. Daarnaast is het complete seizoen al te bingewatchen via NPO Plus. Na afloop van de aflevering op tv, volgt het programma natuurlijk ook op NPO Start. Vanuit het buitenland kun je naar de NPO Start site kijken als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet. Helaas zijn er geen eerdere seizoenen van Sluipschutters meer terug te kijken.

Sluipschutters cast

De cast van Sluipschutters wordt gevormd door Leo Alkemade, Bas Hoeflaak, Ronald Goedemond en Jochen Otten. Vier heren die inmiddels ook een rijke solo carrière hebben. Lees er hier alles over.

Leo Alkemade

Leo Alkemade ken je als acteur uit onder andere De Tatta’s (de tweede film draait nu in de bios), Huisvrouwen bestaan niet en Smeris. Recent zag je hem ook in de film Zwanger & Co. Maar je zag hem als presentator bijvoorbeeld in de quiz Van je familie moet je het hebben samen met Leonie ter Braak. Recent zag je hem als deelnemer aan LOL: Last One Laughing Nederland seizoen 2 (waarin hij met Bas Hoeflaak werd geconfronteerd). Het is verder wachten op De mannenmaker waarin hij Luuk speelt.

Bas Hoeflaak

Bas Hoeflaak en zijn fluit maakte vorig jaar de meeste comedians aan het lachen in Last One Laughing Nederland. Daar bereikte hij meer dan 17 miljoen mensen mee, nadat zijn video viraal ging op social media. Bas Hoeflaak was te zien in Adios Amigos (de remake van Hasta la vista), maar je kent hem ook van April, May en June en Welkom in de Middeleeuwen.

Ronald Goedemondt

Ronald Goedemondt is bij het grote publiek vooral bekend als cabaretier *. Hij heeft de afgelopen jaren al heel wat shows gespeeld voor volle zalen. Verschillende van zijn shows zijn ook via streamingsdiensten te kijken. Check even de dienst die je hebt, want het aanbod wisselt nog wel eens. Maar wist je dat hij daarnaast ook acteur is? Je zag hem in Kerst met de Kuijpers.

Jochen Otten

Jochen Otten ken je als Meester Hank uit de Mees Kees-serie en films *. Maar je kent hem vooral als cabaretier, waarbij hij shows maakte als Opgekropt staat netjes, Troosten, Overwegend droog en On Ice.

Foto: Sluipschutters cast BNNVARA

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 januari 2024 /