Jasmijn Van Hoof terug in Familie cast als Stefanie Coppens

De cast van Familie mag actrice Jasmijn Van Hoof weer verwelkomen als personage Stefanie Coppens. Ze staat sinds begin november 2023 weer op de Familie zet en zal in het voorjaar van 2024 weer in tv-serie Familie te zien zijn. De terugkeer van Jasmijn Van Hoof is verrassend; in 2021 vertrok zij na negen jaar in de Familie cast.

Jasmijn Van Hoof terug in Familie

Familie maakt zich klaar voor een langverwachte comeback. In het voorjaar van 2024 verwelkomen de kijkers namelijk Stefanie Coppens terug in het verhaal, een rol die vertolkt wordt door Jasmijn Van Hoof. Jasmijn trok in 2021 de Familie-deur na negen jaar achter zich dicht om andere horizonten te gaan verkennen. Eén van die nieuwe horizonten was bijvoorbeeld haar rol van Mia in telenovelle Lisa.

Stefanie Coppens: 2024 in Familie

Het vertrek van Jasmijn Van Hoof als Stefanie Coppens in Familie had een open einde. Er was dus ruimte om haar terug in de reeks te laten komen. En dat gebeurt nu dus als in het voorjaar van 2024 Stefanie Coppens weer in VTM-serie Familie te zien is. Dit tot grote vreugde van alle collega’s op de set én van de vele fans van het populaire personage Stefanie. Er staan Stefanie Coppens vanaf voorjaar 2024 weer volop avonturen te wachten… Misschien zelfs wel een Familie-boekZoals Weerwraak over Lars*.

Jasmijn Van Hoof: carrièreswitch

Over haar terugkeer in de cast van Familie zegt Jasmijn Van Hoof. “Ik ben super content om terug in de huid van Stefanie te mogen kruipen. Al was het ook voor mij eigenlijk een verrassing dat ik mijn oude rol terug zou opnemen. De voorbije twee jaar heb ik voornamelijk in de culinaire sector gewerkt, een carrièreswitch waar ik destijds enorm benieuwd naar was en waar ik volop van genoten heb. Maar de kriebel om terug te acteren werd te groot.” Eerder had Jasmijn Van Hoof – naast in Lisa – ook kleine rolletjes in 13 Geboden en Altijd Prijs. Je hoorde haar verder in de Vlaamse podcast thriller Duke.

Jasmijn Van Hoof mist Familie

Jasmijn Van Hoof vertelt verder: “Ik had ook onderschat hoe hard ik mijn collega’s zou missen. Het klinkt cliché, maar we zijn echt een beetje een Familie. Ik besef nu meer dan ooit hoe waardevol dat is. Het weerzien was dan ook hartverwarmend. Er zijn heel wat nieuwe gezichten en dat vind ik alleen maar positief. Er hangt een vrolijke, frisse vibe in de studio’s met al dat nieuw jong geweld. Dat betekent dat Stefanie nu tot een andere generatie behoort en ze zal even moeten zoeken om haar plekje terug te vinden in Familie-land. Gelukkig is dat voor Jasmijn anders. Na mijn eerste draaidag leek het alsof ik nooit was weggeweest. Benieuwd wat Stefanie nog allemaal zal beleven!”

Terug op de Familie set

Jasmijn werd vorige week voor het eerst terug verwelkomd op de set in Lint. Daar werd het een warm weerzien met vertrouwde collega’s als Werner De Smedt, Kürt Rogiers en Jef De Smedt en nieuwe gezichten als Belinda Voorspoels en Jools Jatta Janssens. Jasmijn Van Hoof bracht haar eerste opnamedag door op de set van café Jan & Alleman en trok er meteen ook op uit voor buitenopnames op het golfterrein van Beringen. Voor de fans wordt het nu al uitkijken naar het moment waarop Stefanie opnieuw opduikt ten huize Coppens. Wat staat er haar personage nog allemaal te wachten?

Foto’s: VTM

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

14 november 2023 /